Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Minecraft Tutorial] Night Vision Potion

108 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.11.2012. u 20:54

Eh, prebacujem fajlove pa ću rušit sistem, valjda će nakon reinstalacije windowsa normalno radit ovaj recording software 

Poceo sam snimat tutoriale vezane za minecraft,uskoro ću postavit tutorial za dizanje servera + sve detalje oko toga, a za sada sam odradio samo prikaz Night Vision potiona te kako se isti pravi, mozda neko ne zna a nije skontao na minecraftwiki pa eto )

http://www.youtube.com/watch?v=XwbtEX32gr0

Like,Share,Subscribe - pomaze mi

I da, GameplayHDCinema cu vjerovatno ugasit a posto ovdje imam 70 subskrajbera i 13-14k pregleda i posto neam nikakvih copyright strikeova nastavit cu ovdje sve 

Na kanalu uskoro ocekujte gameplayove,one cu vjerovatno uploadovat i na ovaj kanal i mnogo toga ocekujte na ovom kanalu u buducnosti 

http://www.youtube.com/MarijoGamer1337
Govoriš brixu kako treba pričati a što onda ti nisi ?
Video traje 4 min ,mogao si to malo sužiti bez ovoga bezpotrebnog texta,nisi uopće morao pisati text staviš iteme koje trebaju i skontat će nisu toliko glupi ..
NIXONSTYLE je napisao/la:
Govoriš brixu kako treba pričati a što onda ti nisi ?
Video traje 4 min ,mogao si to malo sužiti bez ovoga bezpotrebnog texta,nisi uopće morao pisati text staviš iteme koje trebaju i skontat će nisu toliko glupi ..
Brix ima sexy glas za razliku od mene HAHAHAH

Šta ako neko tek počinje igrat minecraft pa ne skonta,bespotreban post :S
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Brix ima sexy glas za razliku od mene HAHAHAH

Šta ako neko tek počinje igrat minecraft pa ne skonta,bespotreban post :S
stid te pricat, cko..

Post dobio šamar od b0k1

ned je napisao/la:
stid te pricat, cko..
nemaju svi motolola modem ko majijo zato suti !

Post dobio šamar od b0k1

742 je napisao/la:
nemaju svi motolola modem ko majijo zato suti !
AHAHAHAH.

Al stvarno 4 minuta bezveze ovo si trebao pripremiti prije nego si poceo da snimas.
Kao ovu sobicu od stona -.-
Snimaj lets play 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.