Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

monet ...

594 pregleda · 20 odgovora · otvorena 20.03.2007. u 15:28

ovako htio bih upozoriti sve mostarce da tj. reci im da razbiju modeme i ta sranja...kakav je monet net to i u bangladesu i nepalu nema...ja svaku vecer prije spavanja bolim se bogu svim bogovima(bogu allahu ,brahmi,jahveu....) da sutra nepada kisa...neki dan je neko u ulici prosuo casu vode i od tada nemam neta...mislim cimljani drze taj net a cimljanin nekad nezna napravit kucu na kat a kamoli net da drzi...zovnem ih kaze meni lik imas jak virus u kompu...pod imenom (nod32) zbog kojeg nema neta...samo da kazem da su jako ozbiljna firma sa strucnim osobljem
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA tako ti je to kad ziwish na selu ... fudbaler
Jooj perke ti si sve ludji i ludji ocam na ovom g.ba tebi se mogu smijat najvise
Jak virus pod imenom (nod32)zbog kojeg nema neta
konkurencija BIHnetu
Monet gubi konekciju radi ekspozije u zagrebu gdje je nestalo napajanja (pogino jedan radnik) i izgubio se link sa BiH.

ma oni su izgubili konekciju cim su uzeli net...ja z*** njih pijem apaurine i lexiliume ...htio sam kopat ispod kuce da vidim sta je vise...al nisam imao krampu a beton se nemoze motikom
zovnem ih kaze meni lik imas jak virus u kompu...pod imenom (nod32) z*** kojeg nema neta

ahahahahahahaaaaaaaaahaha, pa to samo mostarci mogu!
zamisli izjave u lika boze sacuvaj
               K!llum!nAt! je napisao/la:
zovnem ih kaze meni lik imas jak virus u kompu...pod imenom (nod32) z*** kojeg nema neta

ahahahahahahaaaaaaaaahaha, pa to samo mostarci mogu!
zamisli izjave u lika boze sacuvaj

prekrizi mostarci reci cimljani...oni od kada su dobili rasvjetu i color tv nemoze sa ljudima niko pricat
Jaooooo pereke. kako ste looodi hahahahahahaha

Cuj prosu casu vode i nema interneta... hahahahha
               Daesthanas je napisao/la:
konkurencija BIHnetu

imash pravo, hahaha nema zesceg ;
               perke. je napisao/la:
prekrizi mostarci reci cimljani...oni od kada su dobili rasvjetu i color tv nemoze sa ljudima niko pricat

pa dobro isti ste grad sta ces sami ste krivi!!

LOL
               K!llum!nAt! je napisao/la:
pa dobro isti ste grad sta ces sami ste krivi!!

LOL

izvini sveznalico nisam te prepozno

@perke

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

NISU ISTINE HAHAAHAHAHAHAH
taj MoNet se izgleda fura na BiHnet
vi nemate neta, mi imamo, samo sto platimo mnogo vecu cijenu
neki dan je neko u ulici prosuo casu vode i od tada nemam neta...

ahahahahah :
zazelit ce se dial up-a
jarane, znam kako ti je ... kod mene i lava nekada bude slicna situacija .. ali 99,9% vremena ima konekcija dovoljna za osnovne internet potrebe
               perke. je napisao/la:
ma oni su izgubili konekciju cim su uzeli net...ja z*** njih pijem apaurine i lexiliume ...htio sam kopat ispod kuce da vidim sta je vise...al nisam imao krampu a beton se nemoze motikom

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAh, loood 100 na sat
lud bio lud osto

jos da oce doci u Gracanicu da provali koju
Drama...!!! kod nas eto bolja nesta,niko nema pravu vrijednost koja pise na papiru... bar kod mene(kablovska)
nemogu da vjerujem..."ak virus pod imenom (nod32) z*** kojeg nema neta" pa zar je moguce onda da moze radit u takvoj firmi a nezna sta je NOD2 uzas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.