Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MYDGB.NET ~ represent !

493 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.11.2012. u 22:19

Dobro vece svima,

Evo, kao manager Damage Gamers Belgrade organizacije, koja je prva balkanska organizacija koja je otisla ovako daleko u profesionalni gaming, imam obavezu da na gamers-u objavim ovu veliku vijest, kako za nas, tako i za balkanski gaming.

Ekipa BEASTS, ceho-slovacka ekipa je dosla u redove myDGB.net organizacije. Dugo smo pregovarali sa njima, i dogovorili se. Drago nam je sto mozemo da predstavimo novu ekipu, i line-up koji ce, nadamo se, predstavljati sto bolje boje nase organizacije :

Pored CS:GO tima, tacnije muskog ogranka, imamo i female CS:GO team, koji predstavljaju djevojke iz Srbije :

Posredstvom SteelSeries-a, nabavili smo i COD:MW2 / COD:BO2 i Team Fortress 2 ekipe. Sve su to sampionske ekipe, medju najboljim u svijetu. COD ekipa su prvaci grčke, te prvaci evrope, dok su teamFortress u Prime League, te su u top5 svijeta.

Zelimo takodjer da naglasimo da ce prva predstavljanja organizacije biti na Gaming Festivalu u Beogradu, gdje cemo predstaviti sve o nama, te kampanju "Ujedinjeni protiv AIDS-a", koji radimo u saradnji sa Univerzitetom Metropolitan iz Beograda, KGB-hostingom i SteelSeries-om. Slijedece predstavljanje je nastup CS:GO tima ( muski ) na turniru u Pragu ; HEAVEN PRAGUE, gdje ce ucestvovati sve najbolje ekipe u svijetu i to ce biti najjaci CS:GO turnir do sada.

Uglavnom, to je sve, nadamo se da ce nas podrzati najveca gaming zajednica na Balkanu - gamers.ba. Pratite nas rad na stranici : http://www.mydgb.net ; facebook : DGBFACE. Pratite takodjer nase igrace, jedan od njih Tomáš "oskar" Štastný : myDGB.net/oscar

HLTV.org je objavio vijest, koju mozete pogledati na ovome linku :

http://www.hltv.org/news/9426-ex-beasts-join-mydgbnet

Evo i link sa SK-gaming :

http://www.sk-gaming.com/content/57469-myDGBnet_adds_new_male__female_troops

Eto, ljudi to je to. Izvinjavam se na greskama, euforican sam pomalo. Hvala svima i sve najbolje 
Najviše mi je drago da je jedan momak (ti) iz BiH dio toga, sretno vam i sve najbolje u budućnosti 
Good luck to my team. GO HARD !

really?
Nikola je napisao/la:
Good luck to my team. GO HARD !

really?
really
Ekstra drug sve, samo pod hitno novi dizajn sajta, ostalo sve 5
Pratim zadnje tvoje teme i primjetim da znas dosta informacija u vezi ovih turnira i csa, zasto ne pises vijesti na gba u vezi toga.
742 je napisao/la:
Pratim zadnje tvoje teme i primjetim da znas dosta informacija u vezi ovih turnira i csa, zasto ne pises vijesti na gba u vezi toga.
Nemam zivce, imam iskreno dosta posla sa strane... Mozda nekada poslije
Nije ni prva ni zadnja organizacija koja je imala jedan takav team u svojim redovima, innerfire, headshotbg, mymgn,bgdonline, e-frag, KGB + rumuni. U svakom slucaj gl brate :)
darkec je napisao/la:
Nije ni prva ni zadnja organizacija koja je imala jedan takav team u svojim redovima, innerfire, headshotbg, mymgn,bgdonline, e-frag, KGB + rumuni. U svakom slucaj gl brate 
pa nije, ali ce ovi sigurno napraviti najveci uspijeh. Hvala srce 
gln je napisao/la:
Najviše mi je drago da je jedan momak (ti) iz BiH dio toga, sretno vam i sve najbolje u budućnosti 
Hvala
Svaka čast druže, želim vam što bolji uspijeh. Pratim vas redovno preko fb stranice, a i preko tvog fb profila. 

Više gotivim e-frag, ali i vama svaka čast. 
GuardiaN i oskar su stvarno mašine, pogotovo oskar. Imaju fin tim, sad ne znam kako će se pokazat. Vidjet ćemo.

Sretno vam 
svaka cast 

i koje jos timove imate osim ovih?? (mislim u koijm igricama imate jos svoj tim) 
gRinD je napisao/la:
svaka cast 

i koje jos timove imate osim ovih?? (mislim u koijm igricama imate jos svoj tim) 
Nije tesko pogledati stranicu ? 

http://www.mydgb.net

A ekipe su, pored CS:GO male i female, u COD:BO2 i TeamFortress, napisao sam gore 
Kao sto bi rekao Krkan,
svaka cast!
Vi koji hejtate ku**c!
GLHF,oskar madfragger te guardian nice IGL 
crosshair je napisao/la:
Kao sto bi rekao Krkan,
svaka cast!
Vi koji hejtate ku**c!
GLHF,oskar madfragger te guardian nice IGL :D
GuardiaN je sniper, uno je igl
crosshair je napisao/la:
Kao sto bi rekao Krkan,
svaka cast!
Vi koji hejtate ku**c!
GLHF,oskar madfragger te guardian nice IGL 
oscar madfragger + sneix

uno igl

kepi se susi 

guardian godlikeAWP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.