Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tetovaza - par pitanja.

323 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.11.2012. u 20:00

Neda mi se sad traziti po forumu,zelim friske odgovore.

Zelim da uradim tetovazu (ne permanent , samo kna(kana) kako ko oce) Moze da traje pola godine , 2,3 itd..

Uglavnom pricom nekih ljudi (nisu provjerene 100% informacije) kazu da poslije privremene tetovaze ostaje fleka koja ne moze da se skine , izblijedi tetovaza i tako ostane dok kraja zivota.To ne zelim naravno.

Takodjer sam cuo da se permanentom moze raditi privremena ali da u vecini slucajeva izaziva rak koze.

E sad : Da li je neko od vas radio privremene i kakva iskustva ima sa tim.
I ako moze linkovi , kontakti osoba koje to rade.

Hvala .

p.s : Cini mi se da imam dota 2 kao gift , pa eto ako se neko javi na pm dacu mu .
Iskreno htio sam i ja tu privremenu ali nažalost to kod nas nema.
To uopće nije tetovaža, nego kao nešto ono na moru neka glupost, zvao barem 5-6 tatto centra u BIH nigdje nema privremena.

Uradi pravu ili nemoj nikako.
A što se prave tiče to ti je Tetovaža + Hepatitis B (Gratis)
Ja imam pravu tetovažu.Tražio sam te privremene ali toga u Sarajevu nema to su samo neke price tako da znas :) A za te privremene one ti nemogu izblijediti kad prođe njihovo vrijeme koda ih nije ni bilo.Tako da su ti to samo price nekih idiota koji nemaju pojma o tetovazama.Peace ;)
Evo pitao sam jednog tatu majstora iz kraja sad o tome, evo sta veli:

"to su tzv. BioTetovaze, nisu preporucene od mene kao tatu majstora(jos uvijeka amatera ali razumijem se u puno toga) . . ostane kao oziljak poslje ogrebotine,ali sto je najgore taj ''majstor'' sto to uradi garantuje recimo 3godine trajanja,a vec nakon 6mjeseci tetovaza izbllijedi nejednako,na jednom djelu ostane svijetlo na drugom tamnije,nema nikakve jednakosti,pa se svako pokaje sto to uradi ( to se radi spravom za umjetne obrve ili tzv. make up umjetni,to traje par godina,ali normalno obrve se rade u vise tretmana,a za tetovazu pokupi lovu od jednog termina i cao hah...samo sprzi kozu bezveze i da mu oziljak kasnije,bolje jednom uradit pravu,ili nikako ne radit... slicna stvar i na moru se radi, ono 6 mjeseci,pa za mjesec nestaje,to samo ljudi zbog privremene zarade nabave ne-provjerene tinte kane indijske za to i pokusaju,da zarade. ali mogu izazvat gadne posljedice koznih ili krvnih bolesti...
eto tako nesto
ja sam skroz protiv toga
odgovorno tvrdim sve sto sam ti napisao
jest da je dugo
ali mi majstori tetoviranja se trudimo da to izbacimo iz mode i da to nije nesto sto se treba radit
apsolutno sam protiv toga
zato se to i ne radi kod tattoo majstora u salonim"

Valjda ti je pomogao
ne mozes uraditi tetovazu kako ti hoces da ti traje po tvom mj, 2, 3 ... Imas privremenu koja traje oko 2mj i imas trajnu druge nema !!!!
fans7e je napisao/la:
Evo pitao sam jednog tatu majstora iz kraja sad o tome, evo sta veli:

"to su tzv. BioTetovaze, nisu preporucene od mene kao tatu majstora(jos uvijeka amatera ali razumijem se u puno toga) . . ostane kao oziljak poslje ogrebotine,ali sto je najgore taj ''majstor'' sto to uradi garantuje recimo 3godine trajanja,a vec nakon 6mjeseci tetovaza izbllijedi nejednako,na jednom djelu ostane svijetlo na drugom tamnije,nema nikakve jednakosti,pa se svako pokaje sto to uradi ( to se radi spravom za umjetne obrve ili tzv. make up umjetni,to traje par godina,ali normalno obrve se rade u vise tretmana,a za tetovazu pokupi lovu od jednog termina i cao hah...samo sprzi kozu bezveze i da mu oziljak kasnije,bolje jednom uradit pravu,ili nikako ne radit... slicna stvar i na moru se radi, ono 6 mjeseci,pa za mjesec nestaje,to samo ljudi zbog privremene zarade nabave ne-provjerene tinte kane indijske za to i pokusaju,da zarade. ali mogu izazvat gadne posljedice koznih ili krvnih bolesti...
eto tako nesto
ja sam skroz protiv toga
odgovorno tvrdim sve sto sam ti napisao
jest da je dugo
ali mi majstori tetoviranja se trudimo da to izbacimo iz mode i da to nije nesto sto se treba radit
apsolutno sam protiv toga
zato se to i ne radi kod tattoo majstora u salonim"

Valjda ti je pomogao
Bas ti hvala .

Dobro to je samo misljenje jednog tatoo majstora doduse pocetnika kao sto si rekao ali eto misljenje je misljenje.

Sta da sad neko napise suprotno od tvog , sta onda da radim.

Ne zelim pravu tj trajnu jer mozda malo neocekivano sa moje strane ali vjernik sam i lijepo pise da ljudi sa tetovazom ne ulazi u dzenet.E iz tog razloga ne zelim pravu.

Samo ova privremena dolazi u obzir.

@ : ONaj sto mi je u pm pisao , imam 18+ i ne treba mi saglasnost roditelja , zelim samo sto vise iskusnih odgovora.

Tebi hvala jos jednom.

@ : Holly : nisam mislio bukvalno,ocemo dane da racunamo ?
I ja imam 2 tetovaze,prave naravno... Pa onda "mogu" da pokusam da posavetujem. Nemoj raditi ovu privremenu,kao debil ces da izgledas sa flekom na tom delu tela... Koliko sam i ja upucen,ostaje mali oziljak i tetovaze ne bledi istovremeno na svim mestima... Jedino ako hoces da budes smesan i da ti se ljudi smeju onda radi

Uradi pravu ili ne radi moj topli savet

Pozdrav.
Hvala ti ali mislim da sam dovoljno jasan bio kad sam rekao da ne zelim pravu.

Pitao sam paju maloprije i covjek sav u cudu u fazonu "sine jesi ti normalan , znas li sta oces".Nikad nije cuo za tako nesto te isto nije i nece nikad raditi.

Samo neko sranje koje traje 7 dana tj dok se ne okupas xD .

Kako je krenulo nece biti nista .

Sve u svemu hvala vam.
ja sma bio prtosle godine na moru i uradio sam jednu koja je trajal 3 meseca sve zavisi kod kojeg majstora ides za te tetovaze tacnije da li on radi na primer imas tetovaze koje trazu 7 dana 3mesec godinu daa 3godine itd .... samo trebas naci ljude koje te tetovaze rade i ne ostavljaju nikakav oziljak oziljak ostavljaju samo one tetovaze koje su 4life i kad ih skidas laserom .. ps ako hoces da uradis tetovazu prvo otidji kod doktora na pregled i uradi nalaze da vidis dal smes uopste da radis tetovazu .. da ne bi doslo do nekih posledica :)
medinjo je napisao/la:
ja sma bio prtosle godine na moru i uradio sam jednu koja je trajal 3 meseca sve zavisi kod kojeg majstora ides za te tetovaze tacnije da li on radi na primer imas tetovaze koje trazu 7 dana 3mesec godinu daa 3godine itd .... samo trebas naci ljude koje te tetovaze rade i ne ostavljaju nikakav oziljak oziljak ostavljaju samo one tetovaze koje su 4life i kad ih skidas laserom .. ps ako hoces da uradis tetovazu prvo otidji kod doktora na pregled i uradi nalaze da vidis dal smes uopste da radis tetovazu .. da ne bi doslo do nekih posledica
Jesi ti ikad radio te sto traju po pola godine - godinu itd..

Znas li nekog u SA ko se time bavi.
Zhak je napisao/la:
Jesi ti ikad radio te sto traju po pola godine - godinu itd..

Znas li nekog u SA ko se time bavi.
radio sam i ja i moja sestra moja je traja tri meseca i nikakav oziljak nisam imao , a moja jestra je malo duze isto nije imala nikakav oziljak a u mladosti je sada ima 38-39godina , a u mladosti je uradila tatu sa nekih 25godine sa svojim imenom al onu pravu tatu i stara ju je nagovorila da mora ici pod laser, i kako je otisla laserski da skine ostao joj je samo jedan plavi kao marker (oziljak) izgleda kao kada se udaris od nesto pa plava modrica ... a sto se tice tih sto kratko traju sve jedna je bezbedna smao pre bilo koje tetovaze moras otici doktoru da ti odbori to da odes izvadis krv sta vec itd itd blablabla .... zao mi je al ne znam nikog u sa ko se s tim bavi
medinjo je napisao/la:
ja sma bio prtosle godine na moru i uradio sam jednu koja je trajal 3 meseca sve zavisi kod kojeg majstora ides za te tetovaze tacnije da li on radi na primer imas tetovaze koje trazu 7 dana 3mesec godinu daa 3godine itd .... samo trebas naci ljude koje te tetovaze rade i ne ostavljaju nikakav oziljak oziljak ostavljaju samo one tetovaze koje su 4life i kad ih skidas laserom .. ps ako hoces da uradis tetovazu prvo otidji kod doktora na pregled i uradi nalaze da vidis dal smes uopste da radis tetovazu .. da ne bi doslo do nekih posledica
Pa nece decko ici da se tetovira u PODRUMU nekom,logicno je da ce ici u prijavljeni studio,gde je sve uredno,pedantno i cisto

Svako sme da uradi tetovazu,ne vidim razlog zbog kog je ne bi smeo uraditi ? o.O

"Posledice" mogu biti samo kada se radi u nehigijenskim uslovima i kod neprofesionalnog tattoo majstora Koliko se ja razumem u te stvari,a razumem se
medinjo je napisao/la:
radio sam i ja i moja sestra moja je traja tri meseca i nikakav oziljak nisam imao , a moja jestra je malo duze isto nije imala nikakav oziljak a u mladosti je sada ima 38-39godina , a u mladosti je uradila tatu sa nekih 25godine sa svojim imenom al onu pravu tatu i stara ju je nagovorila da mora ici pod laser, i kako je otisla laserski da skine ostao joj je samo jedan plavi kao marker (oziljak) izgleda kao kada se udaris od nesto pa plava modrica ... a sto se tice tih sto kratko traju sve jedna je bezbedna smao pre bilo koje tetovaze moras otici doktoru da ti odbori to da odes izvadis krv sta vec itd itd blablabla .... zao mi je al ne znam nikog u sa ko se s tim bavi
Ti zivis u Srbiji koja je koliko toliko ispred Bosne tako da.

Pitam paju sad : Kaze on meni sine to ne postoji . Uredu reko.

Cuo sam da na Bascarsiji ima neki covjek koji to radi pa cu malo pogledat.Sve u svemu hvala ti.
Zhak je napisao/la:
Ti zivis u Srbiji koja je koliko toliko ispred Bosne tako da.

Pitam paju sad : Kaze on meni sine to ne postoji . Uredu reko.

Cuo sam da na Bascarsiji ima neki covjek koji to radi pa cu malo pogledat.Sve u svemu hvala ti.
sad zivim u Prnjavoru kod vanja luke :D
a bio sam ti pre 3dana u SA mogao sam ti videti da si ranije rekao :) ... pogledaj pa javi sta si vid'o :)

ps reci paji da postoji :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.