Pošto većina pored pravila na serveru prođe kao da ih nema, da Vam pojasnim par stvari. Kako sve piše u vitalityevoj temi, ja ću se ovim tekstom striktno bazirati na "moljenje" za neko mjesto u administraciji.
Kako radi sistem ulaska u administraciju na našem serveru?
Tako da ne trebate Vi birati ko će biti u administraciji, bilo to da birate/predlažete sebe ili druge. nego mi. Administracija pomno prati sve igrače te u privatnim razgovorima putem našeg teamspeak 3 servera se dogovara oko rješavanja problema "rupa" u administracionom djelu, tako se dotičemo i teme novih, potencijalnih moderatora i admina. I da jeste obrnuta situacija, kako mislite da bi Vas mi primili kada nam pošaljete pitanje tipa:
"Mogul ja moda pajdo?" ili rečenicu kao što je "haj daj admina", ne budite smiješni.
Ko me može predložiti za ulazak u administraciju?
Admin! Pod ovim se podrazumijeva da svaki Vaš pokušaj(koji će bytheway bit' fail)da podstaknete nekog admina da Vas predloži biti kažnjen.
Od sada SVI koji budete "moljakali" ili "pitali" za neku poziciju putem našeg portala, servera ili neke socijalne mreže tipa facebook ćete biti blagovremeno obavješteni o Vašoj poziciji na ban listi. Banovi će iznositi 24 sata.
Ovim putem želim zaželiti dobrodošlicu našem novom moderatoru MilosuSavicu. Dobrodošao u tim!
Sada lista svih članova administracije sa njihovim rankovima izgleda ovako:
-Brixishuge (glavni odgovorni & admin)
-Vitalityz (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-Ned (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-anelcolo alias perfekcionista (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-ermin (admin)
-SaleX(moderator)
-MilosSavic(moderator)
Također ovim putem Vas molim da pomognete promovisanju naše zajednice lajkovanjem, shareanjem i subscribeanjem na naš youtube kanal i na našu facebook stranicu.
-GAMERS.ba MC FB FanPage
-GAMERS.ba MC YOUTUBE KANAL
Brix, ispred GAMERS.ba MC administracije.
Kako radi sistem ulaska u administraciju na našem serveru?
Tako da ne trebate Vi birati ko će biti u administraciji, bilo to da birate/predlažete sebe ili druge. nego mi. Administracija pomno prati sve igrače te u privatnim razgovorima putem našeg teamspeak 3 servera se dogovara oko rješavanja problema "rupa" u administracionom djelu, tako se dotičemo i teme novih, potencijalnih moderatora i admina. I da jeste obrnuta situacija, kako mislite da bi Vas mi primili kada nam pošaljete pitanje tipa:
"Mogul ja moda pajdo?" ili rečenicu kao što je "haj daj admina", ne budite smiješni.
Ko me može predložiti za ulazak u administraciju?
Admin! Pod ovim se podrazumijeva da svaki Vaš pokušaj(koji će bytheway bit' fail)da podstaknete nekog admina da Vas predloži biti kažnjen.
Od sada SVI koji budete "moljakali" ili "pitali" za neku poziciju putem našeg portala, servera ili neke socijalne mreže tipa facebook ćete biti blagovremeno obavješteni o Vašoj poziciji na ban listi. Banovi će iznositi 24 sata.
Ovim putem želim zaželiti dobrodošlicu našem novom moderatoru MilosuSavicu. Dobrodošao u tim!
Sada lista svih članova administracije sa njihovim rankovima izgleda ovako:
-Brixishuge (glavni odgovorni & admin)
-Vitalityz (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-Ned (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-anelcolo alias perfekcionista (zamjenik glavnog odgovornog & admin)
-ermin (admin)
-SaleX(moderator)
-MilosSavic(moderator)
Također ovim putem Vas molim da pomognete promovisanju naše zajednice lajkovanjem, shareanjem i subscribeanjem na naš youtube kanal i na našu facebook stranicu.
-GAMERS.ba MC FB FanPage
-GAMERS.ba MC YOUTUBE KANAL
Brix, ispred GAMERS.ba MC administracije.