Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Desktop problem

105 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.10.2012. u 09:30

cao cao

ovako , kada stavim neku sliku na desktop kao pozadinu , za nekih 5 do 10 minuta ona opet postane crna i tako mi je stalno , kako to da rijesim ?
registruj sistem
vjerujem da imas problem sa onim genuine sranjem tako je i meni bilo poslacu ti link u box da to uklonis jer ne znam jeli warez.

Post dobio aplauz od nera_f

theygonnacry je napisao/la:
vjerujem da imas problem sa onim genuine sranjem tako je i meni bilo poslacu ti link u box da to uklonis jer ne znam jeli warez.
jest kume upravu si dode mi dole nesto ne mogu uslikat jer nestane kad krenem
Izzatron je napisao/la:
jest kume upravu si dode mi dole nesto ne mogu uslikat jer nestane kad krenem :D
koji windows imas?
NiXiNH0 je napisao/la:
koji windows imas?
imam xp , ovako je to bilo , automatic updates mi je bilo on i samo je krenulo raditi to i u pola je stalo nece dalje i zato mi to dolaziiiiiiiiiiiiiiii
Izzatron je napisao/la:
imam xp , ovako je to bilo , automatic updates mi je bilo on i samo je krenulo raditi to i u pola je stalo nece dalje i zato mi to dolaziiiiiiiiiiiiiiii
Ako imas krekovan WINDOWS uvijek moras update imati iskljucen. Sad imas na googleu registry da rijesis taj problem ali je warez pa ne smijem da ti dajem linkove ...
theygonnacry je napisao/la:
hvala kume , radi sve normalno ako moze aplauz momku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.