Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

online naručivanje

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.10.2012. u 20:31

jesi ti nju platio ako jesi doci ce ako ne dodje tuzi ih i zdrao :D
adnandrx je napisao/la:
jesi ti nju platio ako jesi doci ce ako ne dodje tuzi ih i zdrao
Tuži ih? Jako bistro i zrelo razmišljanje za 25$ da pokrene tužbu, pa više će ga troškovi pet puta izać.

Pogledaj taj tiket, tj sadržaj i paste nam ovdje ako nije šta.
BRUTAL je napisao/la:
Tuži ih? Jako bistro i zrelo razmišljanje za 25$ da pokrene tužbu, pa više će ga troškovi pet puta izać. :D

pa brate , to ako sa te strane gledas upravu si al opet nije 25$ malo , to je neko zaradio i onda da tebe neko izradi ne moze to tako :D
BRUTAL je napisao/la:
Tuži ih? Jako bistro i zrelo razmišljanje za 25$ da pokrene tužbu, pa više će ga troškovi pet puta izać.

http://pokit.org/get/?f80cebecb24ffc9182874b42b57f103a.jpg

i prije sam naručivao stvari preko net-a, ali prvi put ovo da se desi, prije naručim, 7-15 dana pokuca poštar na vrata sa paketom, ili ako me ne nađe, ostavi onaj papir da podignem u pošti

edit : ma kakva tužba, to je proces koji traje godinama, a na kraju, haj ti dokaži da ti nije stiglo, jer piše da je majica poslana, uglavnom kako god, ne isplati se
njanja je napisao/la:
http://pokit.org/get/?f80cebecb24ffc9182874b42b57f103a.jpg

i prije sam naručivao stvari preko net-a, ali prvi put ovo da se desi, prije naručim, 7-15 dana pokuca poštar na vrata sa paketom, ili ako me ne nađe, ostavi onaj papir da podignem u pošti

edit : ma kakva tužba, to je proces koji traje godinama, a na kraju, haj ti dokaži da ti nije stiglo, jer piše da je majica poslana, uglavnom kako god, ne isplati se
Znaš šta ćeš napiši ti tu fino da si uplatio, pošalji taj ss prvi što si nama ostavio, reci koliko je prošlo kao čekao si da vidiš sve hoće li doći da ne dižeš frku etc, i baš da vidimo šta će ponuditi kao odgovor. To je jedino što ti preostaje, nemaš ništa izgubiti.
Znas sta ti je ovde bilo qme. Ovako oni su tebi to poslali sto posto , nego u transportu jer je to mala kolicina jos ako nije bilo dobro spakovano neko je to sebi uzeo neko na tom brodu , avionu , kamionu. Neki radniici zaplijenili. Halali šta si god narucio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.