Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hurricane Sandy

945 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.10.2012. u 23:48

ne zalim govna ni sekunde.. nek ih sve povalja 
Sandy Bridge  .

Sad mi đedo reče, da je nanu i konja evakuiso, a Lada karavan, nije htjela da zasauga, ušlo vode u svječice, i u karburatoru se pomešala voda i benzin.

@Milje, idi se osekni , šupak meraklija 

AKO OD OVOG IŠTA BUDE , NEK ME CIJELI GBA NAGUZI !
neka ih sve uništi, nisam neki nacionalista, ali zaslužili su nešto ovakvo. 
Cuj Sandy, bas su ga nazvali proerski 

Uglavnom valjda ce prezivjeti i ovo nekako, bilo je i gorih situacija kada su najavljivali haos od oluje, a ono samo udari mala kisa i cao 
eto im ga sada oluja im se vraca , nek uzivaju (ne) braca ameri dok se oni muce obama i ostali ''mocni'' ljudi odmaraju dupe na fotelji :D pa eto da vide kako je to i na balkanu .

Ne sikiram se zbog ovih neandretalaca, oni ce se snaci, sta cemo sa Sirijcima?
Slijedeci uragan se zove Ivy, 100%.
Nevjerojatno kako se smijemo nesreci kroz koju ce NY proc a mi svakodnevno zivimo u puno vecoj.Ny ce se kao i Japan za par dana oporavit a mi cemo i dalje zivjeti u Bosni.
Pala i zgradica na Manhattanu 
Ma stiPu amere to oni hoce malo ko FELIX da skrenu paznju na sebe da cijeli svijet prica o njima ma kakav URAGAN nisu oni su navikli da im svaki dan sunce sija da se suncaju i uzivaju a kod nas padne snijeg 1.50m niko nista hvataj se lopate i cisti  :D a kod njih nedo bog kad bi to bilo OBAMA bi popizdio :* AMERI su zeljni da budu u centru paznje VJERUJTE sta vam MADRIDISTA kaze ;)
Ma kakvi oni .. vjerovatno ce ispalit neki k0ntra sandi i spucat ce kinezen 

Sarajevske planine :

http://pokit.org/get/?c7e6b456cdf3cfbcf29ff738f5b207ed.jpg

http://pokit.org/get/?5e71d430d4295b4713bf07d2ba6efe1b.jpg

:r
ja sam danas jos od ortaka cuo pricu kao da su oni s nekim kapsulama s cime vec malo izvodili neke karafeke i hteli su da isprobaju i tako se stvorila sendi ljubavi moja :D
J**o ih Sandy, otkazase How I Met Your Mother veceras. 
Koga li ce okriviti za Sandy pitam se? Mozda Al-Qaidu? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.