Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kladionica - sistem

348 pregleda · 13 odgovora · otvorena 29.10.2012. u 22:01

Pozdrav,

Za vikend sam odigrao jedan sistem u kladionici "Bet-Live".
To je sistem 9 od 20!
Pogodio sam 10 i dvije su odgođene.
Pa me zanima jel ima neko iskustva sa odgođenim utakmicama, znam da je kvota 1 ako se ne odigra za 24h

A kako se to kreće na sistemu, tj. kako se računa dobitak?
Kvota 1
i broji se ko da ga nisi odigrao , znaci samo sebi sracunaj bez ti parova 
Ma nemaš ti tu šta računat, odnesi teti u kladionicu listić i koliko ti dadne dala i jest. Sistemi su sranje mrtvo, ne možeš nikad tačno izračunat koliko ces dobit.

Post dobio aplauz od b0k1

spY je napisao/la:
Ma nemaš ti tu šta računat, odnesi teti u kladionicu listić i koliko ti dadne dala i jest. Sistemi su sranje mrtvo, ne možeš nikad tačno izračunat koliko ces dobit.
meni je tako jednom bilo uplatio 0.50 km i dobio 0.10 km HAHHAHAHHA je*o sve u kladionici 
mFd je napisao/la:
meni je tako jednom bilo uplatio 0.50 km i dobio 0.10 km HAHHAHAHHA je*o sve u kladionici :D
to je zato sto su odgodjene neke utakmice , a MT je 5% to jest manipulativni trosak
Pa brate moj đes igrati 9 od 20?!

Tu ne mozes biti dobar da ga je**s... :/
Burek_King je napisao/la:
Pa brate moj đes igrati 9 od 20?!

Tu ne mozes biti dobar da ga je**s... :/
Mozes kada uplatis 500 st0ja i dobijes 50 km 
Ja se kladim oko 2 godine i koliko god se trudio ne mogu skontat sistem po kojem oni računaju dobitak na sistemskim listićima. Jednostavno odnesi listić u kladionicu i ona će ti valjda to izračunat i isplatit.

Radi li se slučajno o Zrinjskom i Lyonu ? 

Sistemi su dobri ako ćeš igrati prijelaze ili točne rezultate ( znači da je minimalna kvota jednog para 3,50 ). Odigraš 10 takvih, sistem 6/10 i imaš nešto od toga, na malo većem ulogu.
LaquE je napisao/la:
Ja se kladim oko 2 godine i koliko god se trudio ne mogu skontat sistem po kojem oni računaju dobitak na sistemskim listićima. Jednostavno odnesi listić u kladionicu i ona će ti valjda to izračunat i isplatit.

Radi li se slučajno o Zrinjskom i Lyonu ? 

Sistemi su dobri ako ćeš igrati prijelaze ili točne rezultate ( znači da je minimalna kvota jednog para 3,50 ). Odigraš 10 takvih, sistem 6/10 i imaš nešto od toga, na malo većem ulogu.
Ma prijatelju, što je najgore ja sam te sisteme znao računati prije 2 godine, al nisam dugo igrao pa sam zaboravio.

Kad igram takav sistem uvjek igram većinu prelaza 
Brate ako si uplatio marku i igrao male kvote, tacnije ispod 1,70 nemoj se previse radovati. Prvo ako vec igras sistem igraj ha 19 od 20 ili tako nesto jer sve ispod je dobitak smijesan. Znaci ako si pogodio kvote ispod 1,70 ne raduj se, jer ti je dobitak manji od uplate 100%, tj. 0,03-0,04 ako si na marku uplatio. A to ces provjeriti tako sto ces otici zeni tamo u kladionicu i pitati je koliko si dobio. I eto za ubuduce da ti kazem da su ti sistem listici sranje i da rijetko na njima covjek moze uzeti neku paru.
hotaa je napisao/la:
Brate ako si uplatio marku i igrao male kvote, tacnije ispod 1,70 nemoj se previse radovati. Prvo ako vec igras sistem igraj ha 19 od 20 ili tako nesto jer sve ispod je dobitak smijesan. Znaci ako si pogodio kvote ispod 1,70 ne raduj se, jer ti je dobitak manji od uplate 100%, tj. 0,03-0,04 ako si na marku uplatio. A to ces provjeriti tako sto ces otici zeni tamo u kladionicu i pitati je koliko si dobio. I eto za ubuduce da ti kazem da su ti sistem listici sranje i da rijetko na njima covjek moze uzeti neku paru.
Prijatelju, nema manje kvote od 4 na sistemu.
Nisu to neke pare ja mislim...ali vidi mozda budes koju felu na plusu :d
b0k1 je napisao/la:
Mozes kada uplatis 500 st0ja i dobijes 50 km 
Koje razmišljanje 

Post dobio šamar od b0k1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.