Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba MC 1.4.2 FULL!

263 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.10.2012. u 21:49

Evo takoreći izašli smo iz neke "beta" faze servera, te pokrenuli neku kao normal fazu, sada možete normalno početi igrati. Sve bugove prijavite na forumu.

Prvi smo server na balkanu sa ovom verzijom! Imamo dosta novih igrača što nam se sviđa!

Vidimo se na serveru!!!!!!

Pročitajte pravila mnoge komande su izmijenjene novim!

♥ luv novi spawn
IP : mc.gsp.ba

ako neko ne zna odakle da skine mc nek mi posalje PM !
Drama srv :DDD
Samo sad sam zbunjen oko komandi al et.
Bio sam tester da se zna xxDD
MaSteR_PeaCE je napisao/la:
Drama srv DD
Samo sad sam zbunjen oko komandi al et.
Bio sam tester da se zna xxDD
Imaš na spawnu sve bitne komande ispisane na znakovima!
Svaka čast na ovome, ima li ko premium profila da mi da ?
Ruzno je sto je snijeg na serveru, a kad se ode gdje nema snijega pocne lagat, mada to i nije toliko bitno ali eto izgled uvijek ima uticaj na igrace.

Ali obavezno morate popravit bug ja i ovi iz mog klana nemozemo dirat stvari medjusobno to jest blokove, napravio sam faction i zauzeo zemlju al i dalje nista, nemozemo dirat blokove medjusobno.

To je najveci razlog zasto ne bude puno igraca na serveru.

pozz ;D popravite bug sto prije :)
Dinamitash je napisao/la:
Ruzno je sto je snijeg na serveru, a kad se ode gdje nema snijega pocne lagat, mada to i nije toliko bitno ali eto izgled uvijek ima uticaj na igrace.

Ali obavezno morate popravit bug ja i ovi iz mog klana nemozemo dirat stvari medjusobno to jest blokove, napravio sam faction i zauzeo zemlju al i dalje nista, nemozemo dirat blokove medjusobno.

To je najveci razlog zasto ne bude puno igraca na serveru.

pozz popravite bug sto prije
Problem je u API kodu bukkita, pokušavamo to fixati ali ne ide sve dok bukkit ne promjeni kod. Komanda postoji ali pravi probleme sa određenim stringovima u kodu:

/pb-friends add nick

i samim time neradi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.