Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung N7100 Galaxy Note II

82 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.10.2012. u 15:03

Oprostite na drugoj temi danas,inace nikad skoro ne dignem niti jednu temu ali evo danas je bilo potrebe za dvije

Zanima me da li neko zna gdje se moze uzeti na rate ovaj mobitel nebitno da li je 12 ili 24 mjesca uglavnom na rate mi treba

Samsung N7100 Galaxy Note II

Hvala
Provjeri sa fonTELE jesu li dobili.

BBI prizemlje i Zlatarska ulica. Daju na rate uz adekvatan dogovor.
PinkyBa je napisao/la:
Provjeri sa fonTELE jesu li dobili.

BBI prizemlje i Zlatarska ulica. Daju na rate uz adekvatan dogovor.
Isao sam neki dan u fontele i pitao dal se moze uzeti mobitel na rate i oni su na to odgovorili sa NE!

univerzalno.com
moze se na rate uzeti telefon
fragout je napisao/la:
Isao sam neki dan u fontele i pitao dal se moze uzeti mobitel na rate i oni su na to odgovorili sa NE!

univerzalno.com
zanima me da li se mogu na rate uzeti mobiteli samo ovi kad kliknes ovo desno sto ti pise 6 rata,12 i 24 jesu li samo ti mobiteli za rate ili mogu i ostali?
VEYRON je napisao/la:
zanima me da li se mogu na rate uzeti mobiteli samo ovi kad kliknes ovo desno sto ti pise 6 rata,12 i 24 jesu li samo ti mobiteli za rate ili mogu i ostali?
vjeruj mi da ne znam ako te sta ne kosta odes u importane gdje im se nalazi radnja i pitas ih
fragout je napisao/la:

univerzalno.com
Onda mora da se nešto promijenilo u međuvremenu. Ja sam 3-4 uređaja uzeo tamo na rate.
VEYRON je napisao/la:
Univerzalno ti i nije baš pouzdano Imaš par tema u zadnjih mjesec dana, a i odavno kruže priče da oni to sve nabavljaju na crno.

Ako već uzimaš na rate, zašto ne sačekaš, maksimalno, mjesec dana kada bi trebao Note II stići u BHTelecom ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.