Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bajram MC Accs

576 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.10.2012. u 19:55

Evo bajram banka od mene i vlexa, 20 premium accounta, pravila ista svako po jedan account, mene ne smarati na pm i ne prodavati te accounte naokolo 

[email uklonjen]:j4hu55
[email uklonjen]:tymek123
[email uklonjen]:jazzy333
car5555:car5555
[email uklonjen]:portal623
clubber3000:password
[email uklonjen]:lolwtf2
[email uklonjen]:pelletier
[email uklonjen]:Condor95
[email uklonjen]:password
[email uklonjen]:dragon27
[email uklonjen]:lim7717
[email uklonjen]:racecar12
[email uklonjen]:chris
edwardia:edwardia
[email uklonjen]:qpfj567
[email uklonjen]:marcus69
ereur:123456
[email uklonjen]:arsenal
[email uklonjen]:greendayfan115

Bajram Serif Mubarek Olsun
Semire jel to dijelis kurbane ? 
Stvarno ovo je prevršilo svaku mjeru.

Semire znaš da te poštujem i sve to stoji ali molim ove iz vrha ovog sajta da mi nešto objasne.

Kada bi neko postavio neki krekovan program ili neki piratizovan film, ili neki dio toga, neki kod, sjećam se da su dobijali perm banove zbog ovih kodova za verifikaciju raznih čuda, razlog toga je bio kako se do toga došlo ilegalnim načinom, to nije moralno, ŠTETI UGLEDU GAMERS.BA PORTALA, kako je to jedan ugledan sajt. A u principu, u državi kakva je naša, u finansijskom stanju kakvo je naše, taj "ilegalni" sadržaj je itekako doprinosio razvitku tehnološkog obrazovanja ljudi sa naših prostora, da i oni budu u trendu, da ne zaostaju.

Znači sve u svemu, išlo je u dobrobit svima nama ali su autori takvog sadržaja na ovom portalu dobijali banove jer to, opet, šteti ugledu ovog ozbiljnog portala.

Možda i jeste, ali kako je moguće ovo? Svaki drugi dan objavljuju se tuđe privatne informacije, korisnička imena i šifre iz igrice do kojih se došlo ilegalnim putem, prevarom i to ne izaziva nikakve reakcije, možda zato što si dobar sa Vlexom. Kako to da ovaj sadržaj nije neprimjeren za ovaj "ozbiljan" portal, kako ne šteti ugledu ovog sajt a u suštini se ovaj sadržaj može poistovjetiti sa prijašnjim sadržajem koji je bio zabranjen i zbog koga su se dijelili banovi.

Ovo je ilegalan sadržaj, možda će neki reći da je warez ali mene interesuje kako se ovaj ilegalan sadržaj razlikuje i kako se to dopušta ovdje, istina je da doprinosi svima, ali kako su drugi slični sadržaji zabranjivani ovdje?
J**o ovo daj nam frau kartica 
liquidlol je napisao/la:
Stvarno ovo je prevršilo svaku mjeru.

Semire znaš da te poštujem i sve to stoji ali molim ove iz vrha ovog sajta da mi nešto objasne.

Kada bi neko postavio neki krekovan program ili neki piratizovan film, ili neki dio toga, neki kod, sjećam se da su dobijali perm banove zbog ovih kodova za verifikaciju raznih čuda, razlog toga je bio kako se do toga došlo ilegalnim načinom, to nije moralno, ŠTETI UGLEDU GAMERS.BA PORTALA, kako je to jedan ugledan sajt. A u principu, u državi kakva je naša, u finansijskom stanju kakvo je naše, taj "ilegalni" sadržaj je itekako doprinosio razvitku tehnološkog obrazovanja ljudi sa naših prostora, da i oni budu u trendu, da ne zaostaju.

Znači sve u svemu, išlo je u dobrobit svima nama ali su autori takvog sadržaja na ovom portalu dobijali banove jer to, opet, šteti ugledu ovog ozbiljnog portala.

Možda i jeste, ali kako je moguće ovo? Svaki drugi dan objavljuju se tuđe privatne informacije, korisnička imena i šifre iz igrice do kojih se došlo ilegalnim putem, prevarom i to ne izaziva nikakve reakcije, možda zato što si dobar sa Vlexom. Kako to da ovaj sadržaj nije neprimjeren za ovaj "ozbiljan" portal, kako ne šteti ugledu ovog sajt a u suštini se ovaj sadržaj može poistovjetiti sa prijašnjim sadržajem koji je bio zabranjen i zbog koga su se dijelili banovi.

Ovo je ilegalan sadržaj, možda će neki reći da je warez ali mene interesuje kako se ovaj ilegalan sadržaj razlikuje i kako se to dopušta ovdje, istina je da doprinosi svima, ali kako su drugi slični sadržaji zabranjivani ovdje?
jednostavno te moram citirat....

ja sam pre nekoliko postavio 50 keyeva za neku steam igru dobio opomenu i na pm poruku da cu dobit ban ako jos jednom nest postavim a ovdje gledam on postavi i nist pa jbte di ide ovaj portal.... ako mi obicni korisnici trebamo postovat pravila postujte ih i vi iz administracije.....
Thx momci 
I opet kad ugrabim ne mogu promjenit pw,ako neko zna kako da promjenim nek se javi na pm .
Nagrada par boba 
j**o vas otac, ,uništili ste gba

Post dobio šamar od Brix

Not_Daes je napisao/la:
j**o vas otac, ,uništili ste gba
BRIX ŠTA GA ŠAMARAŠ ČOVJEK JE U PRAVU, A MENE MOŽETE ŠAMARAT I BANOVAT DOKLE HOĆETE JER SAM SE DAVNO ODVIK'O OD OVOG NAZOVI PORTALA, UNIŠTILI STE GA I KONSTANTNO NASTAVLJATE
liquidlol je napisao/la:
BRIX ŠTA GA ŠAMARAŠ ČOVJEK JE U PRAVU, A MENE MOŽETE ŠAMARAT I BANOVAT DOKLE HOĆETE JER SAM SE DAVNO ODVIK'O OD OVOG NAZOVI PORTALA, UNIŠTILI STE GA I KONSTANTNO NASTAVLJATE
sve glupan do glupana, ne zna se ko je veći
je**m ti život , ja postavim giveaway i stavim u linkove stranice ali sa adf.ly odma kantiranje teme i ban
Tema prerasla u nepotrebnu diskusiju, dignite drugu temu koja je primjerena tome, ova nema veze sa tim što vi pričate.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.