Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sony Xperia Tipo

236 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.10.2012. u 21:46

Ćao.
Zanima me imal ko ovakav telefon, jeli brz, kakva je kamera - video.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-4718.php (Po ovome dobre performanse)

Svaki dobar post = aplauz  .
Brick legedno samo da ti jedno kazem

gledaj ovo

CPU 800 MHz Cortex-A5
GPU Adreno 200

eeehh nikad ne kupuj mob sa adreno 200 GPUom to ti je najveca karina u cijeloj mobilnoj industriji heheh
znaci sveee ide katastrofalno lose
nedo Bog igre igrat na tome pa to je užas 
znaci cak cut the rope ide ko usporen snimak

gledaj minimum adreno 205 pa na dalje
mali 400 je FTW ali takvi su vecinom malo skuplji

taj mob je sve u svemu ok ako samo zelis nesto jeftino pa aj
al ja bi ti preporucio da zaobidjes taj 

Post dobio aplauz od brick

Ovako pošto taj mob ima 512 ram i 800mhz proccessor očekuj malo zastajkivanje između aplikacija odnosno kad se gase i pale.

Što se tiče kamere ona ti je 3.2mpx i nije ono sad nešto profi dovoljno ti je za facebook-a ima autofokus..

Iskreno ako ćeš koristiti ga za osnovne stvari preporučujem toplo a što se tiče korištenja igrica,app-ova..Nikako jer će ti bit spor :)

Ja sam ga imao neko vrijeme i prodao..

Misu nemoj uzimat, ja bas konto sebi kupit, i dodje jaran u skoli donese tipo, ja uzeo da cackam malo tamo-vamo, mobitel je strava i žasu za zahtjevnije stvari, laga puno, dobro je jedino sto ima ice cream android, al ostalo je bas zlo sto su stavili u mobitel. Ako si ikad dolazio u kontakt sa xperiom mini i takvim modelima, kamera je ista-sranje.

Uglavnom, ima jako fin dizajn, al' nije ti baš najbolja za aplikacije i to sto ti trazis video.

btw. eto, drug je tad im'o instalirane samo 4 ili 5 igrica, i lagalo je na meniju po 2-3 sec dok se ko nesto ne ustabili, pa onda mozes normala listat.

toliko 

Moja mama ima ovaj telefon i jako je zadovoljna, meni se takođe sviđa ovaj fon, nije loš uopšte za te pare. Jači je dosta od mog Galaxy Mini-a, vjerovatno ima više rama, brži procesor. Uglavnom meni je Tipo jedan sasvim solidan telefon, koji može fino poslužiti, a cijena mu je prilagođavajuća :)

GL

Za 170km kolko je bio u bh telecomu nije moglo bolje. Buraz ga ima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.