Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HokejTim.Com V2

152 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.10.2012. u 18:34

Dobra većer gameri/ce.

Došlo je vrijeme nakon tri radna dana da vam predstavim novi site hokejtim.com . Neki od vas su možda bili upoznati sa ovom stranicom prije par mjeseci. Tada smo imali neke tehničke probleme kao i probleme sa hostingom ali sada je sve riješeno.

O čemu se bavi stranica :
Da vas malo upoznam koja je funkcija stranice: Glavna ideja portala je da vam daje svakodnevne analize pretežno za ljude koji se bave kladionicom. Znači svakodnevne analize svih utakmica europskog i naravno NHL hokeja. Analize se postavljaju do 10:00, kada obično budu sve na portalu. Prvih sedam dana je premium besplatan svim članovima, tj neće biti označenih premium vijesti. U Nedjelju počinjemo sa premium vijestima što znači da će obićni posjetioci vidjeti 10% analiza, dok premium korisnici sve.

Molimo sve posjetioce da se registruju, jer će na kraju mjeseca biti izvlačenje dva besplatna premiuma. Još vas molimo da lajkujete nasu fb stranicu jer tu će te biti upoznati sa svim novostima. Još da kažemo da radimo na novim idejama tj mobilna dnevna pretplata , a u kontaktu smo sa par ozbiljnih sportskih portala za reklame.

Svi prijedlozi , pohvale , kritike dobrodošle.

www.hokejtim.com

Admini ako nešto nije po pravilima izvinite.
Veoma fina ideja svaka čast. Pogledat cu prvih 7 dana parove pa ako se sta "ubode" definitivno cu uzeti premium :)
Hmm.. u hokeju se najvise prodaju utakmice na kladionici (cesto je utakmica zavrsena X, pa onda pobjedi onaj koji treba) i kladionica onda uzme pare, iskreno analiza i ovo sto postavljate nece nekome puno pomoci al eto GL.

Prvenstveno zelite zaradu od Premiuma (logicno), analize kojim cete se vi "baviti" fifti-fifti ce biti, pogodjeno ili izgubljeno kao i kada normalno igramo kladionicu (proci ce nekad ona sreca), podvlacim premium pa onda korisnici.
Lima je napisao/la:
Hmm.. u hokeju se najvise prodaju utakmice na kladionici (cesto je utakmica zavrsena X, pa onda pobjedi onaj koji treba) i kladionica onda uzme pare, iskreno analiza i ovo sto postavljate nece nekome puno pomoci al eto GL.

Prvenstveno zelite zaradu od Premiuma (logicno), analize kojim cete se vi "baviti" fifti-fifti ce biti, pogodjeno ili izgubljeno kao i kada normalno igramo kladionicu (proci ce nekad ona sreca), podvlacim premium pa onda korisnici.
Vidi prijatelju, mi nećemo tipovati mečeve. Naš zadatak je znači analiza para npr (Forma ekipe , zadnje utakmice , raspoloženje ekipe , izjave trenera , povrede igrača , zabrane igranja , važnost meča i tako to...) Nema tipovanja utakmica npr igrajte jedan dva.

Mi samo predamo analize i korisnkim sam zaključi na osnovu informacija šta treba da odigra ili preskoči par :)
Svidja mi se ideja,praticu forum sigurno.
Sretno u daljnjem radu
Cheeky_boY je napisao/la:
Vidi prijatelju, mi nećemo tipovati mečeve. Naš zadatak je znači analiza para npr (Forma ekipe , zadnje utakmice , raspoloženje ekipe , izjave trenera , povrede igrača , zabrane igranja , važnost meča i tako to...) Nema tipovanja utakmica npr igrajte jedan dva.

Mi samo predamo analize i korisnkim sam zaključi na osnovu informacija šta treba da odigra ili preskoči par 
Pa nisam ni rekao da cete tipovati na nekoga..
Pusti Limu, on se samo kladi na kerove :) Nema on blage o hokeju xD. Idi igraj poker nemoj zajebavati covjeka vidis da pokrece ozbiljan biznis.

Ideja je jedinstvena, dizajn sexy, clanci fino napisani.. sve pohvale.

Sto se tice naplate premiuma, to podrzavam, ipak morate i vi od nekle financirati troskove sajte.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.