caoo imam problem veliki oko csa igrao sam mix i otisao sam opcije i video koristio sam 32bit i onda sam prebacio 16 bit kada sam prebacio 16 bit odjednom mi se je izgasio cs i kada udjem crna mi je slika i cujem muziku sve sam probavao re instalirao 10 puta v42 i v44 pa ja ne znam sta nisam uradio treba mi pomoc brzo nmg bez csa dodje mi da se ubijem hahah
Pitanje
Riješeno
50 bodova
CS 1.6 - Slika crna
231 pregled · 10 odgovora · otvorena 22.10.2012. u 18:05
Updateuj dravjere za grafičku.
Skini nove drivere za grafičku i updateuj DirectX.
Probaj dodat u launch option -w 640 -h 480 -gl -32bpp. Uostalom, do launch option dodjes desni klik na properties i u target upises "-w 640 -h 480 -gl -32bp"
Launch options
Btw. stavi naziv teme malim slovima.
Launch options
Btw. stavi naziv teme malim slovima.
Udji u Counter strike file (ne cstrike) otvori hltv launcher tako nesto, dao bih ti slike da imam instaliran cs, zatim otvori to i uci ce ti kao u half life igru i vidit ces pise change game prebaci na cs, i nastimaj tamo u opcijama na 32 bita posto to je obavezno koliko ja znam 
Ne znam jesam li ti kako treba objasnio, ali valjda ti pomogne, ako nije hltv launcher, po-otvaraj sve što počinje sa hltv u counter strike file
Malo sam zakomplikovao ali nema veze hahah

Ne znam jesam li ti kako treba objasnio, ali valjda ti pomogne, ako nije hltv launcher, po-otvaraj sve što počinje sa hltv u counter strike file

Malo sam zakomplikovao ali nema veze hahah
ee evo malo ste mi pomogli sada vidim sliku i svira muzika ali ne vidm opcije new game i find server ee i probao sam gamemenu res da stavim i opet nisss i update sam sve drivere sto ima
iskon je napisao/la:
ee evo malo ste mi pomogli sada vidim sliku i svira muzika ali ne vidm opcije new game i find server ee i probao sam gamemenu res da stavim i opet nisss i update sam sve drivere sto ima :*
Ja da sam na tvome mjestu podigao bi system i digao sa sajta drajvere zadnje (uz pravilno biranje operativnog systema i 32 bitnog ili 64 bitnog systema ) i onda probao igricu .
izbriši config/userconfig tj. cijeli folder gdje ti je cs i install ga ponovo na desktop , radit ce ti
izbrisi foldere sve iz cs i onda istaliraj
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.