Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Malo pojasnite za online kupovanje

117 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.10.2012. u 18:02

Pozz ljudi.De ako ima ko ko je iskusan,da mi malo objasni nesto o tom online kupovanju.Koji je najlaksi nacin da krenem kupovati stvari s neta,tipa ebay,amazon i to.Pricao mi je nastavnik gitare nesto o debitnim karticama,izvadim sebi mastercard,i onda tom karticom narucujem preko neta i to.De malo objasnite,samo paypal ne spominjite ;)

Hvala!
paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal paypal :D

Post dobio šamar od KillaOR

slusaj ovako
otvorist paypal uplatis pare na njega odes na ebay i nadjes nekog kineza i kupujes ako kupujes preko ebaya a mozes i preko ioffera ondje isto jeftino ... e sad oni ti imaju msn i onda nakon par transakcija (ako ces vece kolicine necega narucivat) kontaktiras ga i trazis popust (cim on vidi da vise puta kupujes u njega vidit ces kako ce smanjivat cjenu) ali tu ides na svoju ruku jel ce te lako skamat jer na ebayu ti vrate pare a ovdje ides na medjusobni dogovor al mene i brata nikad nisu skamali :P
Registrujes account na paypalu, povezes ga sa tom karticom koju ces napraviti, i vecina tih web shopova poput ebay.com itd, podrzavaju placanje preko paypala i ustvari kada narucis nesto i odlucis platiti paypalom to ti skine sa kartice. Tako da nema puno komplikacija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.