Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Euro Truck Simulator 2

200 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.10.2012. u 23:07

Za ljubitelje kamiona .

Izasao je novi euro truck simulator 2 ko nije znao et sad zna 9-)

♥
Opala....jedno vrijeme sam pratio kad ce izaci i dokurcilo mi vise ono pomijeranje svaki put za mjesec dana,et ga konacno fala ku**u.

Sad ozezi mehaga

Taman sam se nafuro na simulacije Hvala.. Btw odlicna simulacija za automobile je City car driving ako neko hoce
Je li zahtjevna ova igrica, posto mi nije bas neki pc
Odlicna igrica snimio prije 4 sata :D:D

System requirements :
Core 2 Duo 2.2 GHz,
GB RAM (2 GB RAM - Vista/7),
graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better),
1.2 GB HDD,
Windows XP/Vista/7

Mada moze i slabji kompjuter
daha je napisao/la:
Taman sam se nafuro na simulacije Hvala.. Btw odlicna simulacija za automobile je City car driving ako neko hoce
Da napomenem samo da City Car Driving traži dobru konfiguraciju, evo minimalnih zahtjeva;

CPU: Intel Core 2 Duo E7400 2.8 Ghz/ AMD Athlon X2 7850 2.8 Ghz;
Video: nVidia GeForce 9600GT 512 MB DDR3 / ATI Radeon HD 4830 512 MB DDR3;
RAM: 2048 MB DDR2;
HDD: 1 GB free space;
Screen: 1024x768, 32 bit;
Sound: compatible with DirectX 9.0;
Other: keyboard, mouse.

Ja sam igrao na minimalnim detaljima, bez auta i pješaka na sljedećoj konfiguraciji:
Dual-Core 2.0GHz, 9500GT, 2GB RAM, XP.

I još da napomenem da igrica nema pravi patch/crack, te da takva verzija crasha stalno nakon nekog vremena ..
Ko god ima dobru konfu, bilo kakav volan, neka kupi igru i uživat' če 100%, jer je realnost igrice blizu 100%
Upravo stavio da se downloada dok odem spavati, pa da ujutro picim Ima li jos neka igra na fazon Euro Truck-a, osim onih 18 wheels of steel itd.?
nighty1zhe je napisao/la:
Upravo stavio da se downloada dok odem spavati, pa da ujutro picim :) Ima li jos neka igra na fazon Euro Truck-a, osim onih 18 wheels of steel itd.?
imas jos kamiona dosta german truck je isto predobar 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.