Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jack Daniels Coke, gdje?

351 pregled · 14 odgovora · otvorena 20.10.2012. u 23:32

Zdravo

Interesuje me gdje se ima kupiti ovaj Jack Daniels sa kolom u limenci

znači interesuju me iskljucivo mjesta u blizini baščaršije, ferhadije, titove, bbi-a i slično

i naravno koja je cijena

Unaprijed Hvala
Ma kod nas u Bosni nema ništa jbt, ni alkohola ni onih raznih vrsta cigara, fuj 
Viđao sam ja kod raje u tramvaju pa reko gdje ima uzet obiđem konzum, amko komerc i ona sranja u gradu nigdje ga.
Oziris je napisao/la:
Viđao sam ja kod raje u tramvaju pa reko gdje ima uzet obiđem konzum, amko komerc i ona sranja u gradu nigdje ga.
Ima uzet u Bazi - Butmir - Ajfor [ Ovde nebih rekao da ima bilo gdje na polici ]

Etc`
Oziris je napisao/la:
Moguće da su turisti neki koji su donijeli iz drugih država. Ili da su te osobe putovale pa opet donijele. Ja fakat ovo nisam vidio kod nas, da jesam kupio bih već. 
Ne znam kod vas al' kod nas u Mostaru ovo ima u dosta samoposluga uzet.
Ma đavola turisti ako ima u mostaru (ne govori uvalim ti karu) mora bit i u sarajevu.
Imas 100% u onom dezurnom marketu sto je kod tramvajske kod banke sa kipovima ...
1BGU1 je napisao/la:
Imas 100% u onom dezurnom marketu sto je kod tramvajske kod banke sa kipovima ...
para?
Joj,nisam ovo još vidio. Evo nova želja da probam. Koliko se cijene kreću ? Kupujem prvom prilikom kad dođem u Sarajevo 
Mene je ovo bezveze, bolja Bony cola 
Ja pio dok sam bio u Austriji.
1BGU1 je napisao/la:
Ovaj sto kaze istina je ! Uzimao ja prije 4-5 dana. 2 i 90 mislim da je jedna limenka... Nije lose sekunde....
On misli na onaj dezurni market prekoputa Meka ! Kod Metropolisa ! Et nadam se da sam pomogao !  :D
Butmir Baza ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.