Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje jedno u vezi Benda

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.03.2007. u 22:29

Odlucio sam praviti bend.
Ali imam problem jer neznam koje gitare da uzmem umam dvojbu izmedju Fender Stratocaster i RC Rich WARLOCK
RC je trenutno najbolja koliko sam ja cito.
http://youtube.com/watch?v=T3Ua1qi7iMY
Pogledajte ovu gitaru pa mi recite kakva je
Hvala.
ma shta je najbolja jesi ti normalan ?

I, brate... seYo je najvjerovatnije najiskusniji shto se tiche sveg' oko gitara, i moj neki mali "menthor" ali.... imam iskustva malo, al dovoljno da ti kazhem da che ti bit' muski spolni organ od tog benda..
Prvo uzmi pa uchi svirat', vidi volish li ti to uopshte, pa nakon par mjeseci il' shta ja znam kol'ko pravi bend....
ma ustvari.. shta ja pricam, furaj odma
chille je napisao/la:
Fender definitivno..

slazem se! the best-nema ti bojle!!!!!!!to je moje mosljene
ma zas bi fender bio najbolji..ibanez ima predobre gitare od richa mi se gitare ne svidaju, fenderove preskupe, al kopije stratocastera nisu lose..bend pravi..zaebavajte se..pijte i to je to. nemojte ocekivat da cete postati neke zvijezde. sam svirajte radi zajebancije i cuge . a lijepo odi u neki guitar shop i reci im da ti daju par modela od ibaneza, fendera i bc richa, jacksona i ostalih pa ti pogledaj koja ti najvise odgovara. i nemoj uzimat neke nabrijane gitare pa da ti se kasnije ne svidaju..2 puta razmisli
[G@NGSTER] je napisao/la:
slazem se! the best-nema ti bojle!!!!!!!to je moje mosljene

ti se sad razumijes u gitare ?
ako znas koja je razlika izmedju Fender Stratocaster i RC Rich WARLOCK evo glava !

btw RC Rich Warlock nes se pokajat
ako ti treba basista sam reci
ee buazz imam i ja bend i vjeruj mi da je fender bolja,laksha za svirat i nije teska kao ostale gitare
LizzarD je napisao/la:
ma shta je najbolja jesi ti normalan ?

I, brate... seYo je najvjerovatnije najiskusniji shto se tiche sveg' oko gitara, i moj neki mali "menthor" ali.... imam iskustva malo, al dovoljno da ti kazhem da che ti bit' muski spolni organ od tog benda..
Prvo uzmi pa uchi svirat', vidi volish li ti to uopshte, pa nakon par mjeseci il' shta ja znam kol'ko pravi bend....
ma ustvari.. shta ja pricam, furaj odma

haj suti spolni organu
Fender je super gitara,nije usmjerena prema nekom odredjenom pravcu..znaci mozes svirati sve(ako znas)
Ibanez bi preporucio ako bi svirali hard rock il' metal..
samo pazi da ne das previse para za nesto sto ne vrijedi(npr JS ibanez koji je overrated definitivno)

huh,od ove dvije definitivno fender(ulozeno-dobiveno)

al kao sto moj prof kaze :"sve to krece iz prstiju",znaci nijedna gitara sama ne svira

1.vjezba
2.vjezba
3.vjezba
.
.
.
xx. dobra gitara

gl hf !

Zadnji edit: 18.03.07 u 14:07:53

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.