Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razgibanost / sport

201 pregled · 4 odgovora · otvorena 19.10.2012. u 21:30

Pozdrav jarani, kako ste, napokon petak 

- Imam pitanje za vas, koji ste se bavili ili se jos bavite kakvom borilackom vjestinom 

-Razgibanost nogu, ili fleksibilnost, tj. gledao sam ima momaka, ljudi, mogu dignuti nogu covjeku do glave, a nisi su uospte zagrijavali prije toga, dok npr ja, dok sam bio manji nekako sam i mogao, i kako sam stariji, sada ne mogu, ma nema sanse nikako. Opao sam skroz.

-Eh sad, kako ja mogu da se vratim u tu formu, da npr, kad se razgibam na treningu da ostane ta fleksibilnost, a ne da nakon sto ohladim ista stvar bude, kao i prije, znaci ne mogu noge ni do stomaka dignuti nekome. Imam problema sa preponama, i tetivama. Kako da to razgibam skroz ? 

- Pa ako ko ima par savjeta dobrih da pomogne, hvala mu, dobro ce mi doci.
Ja sam trenirao karate kad sam bio malo, mog'o podici preko glave nogu. Pa sam kasnije sjebao oba koljena sad nmg nikako.

A mozes polak' razgibat' se, raditi špagu svaki put sve vise pa ces uspjeti 
Imaš određenu granicu do koje godine možeš imati šanse za rastezanje.Mislim da je granica dvadesetak godina.Ako imaš ispod 20 godina puno lakše će ti biti dobiti željenu flexibilnost.Redovnim vježbanjem i pravilnim rastezanjem koje je mnogo bitnije možeš postići svoj cilj.Bitno je samo da ustraješ u tome i kada ti suze na oči idu strpi se malo npr radeći špagu.Uglavnom,dobro trebaš istezati komplet noge,ispruži nogu,uhvati stopalo rukom i spuštaj glavu na koljeno.Poslije probaj sa dvije noge itd.Redovno se isteži i vremenom ćeš dobiti rezultat.Na početku,moraš se paziti jer je vrlo lako da istegneš mišić.Poz 
Najjednostavnije rečeno : Odjebi od tog računara !

Svaku vježbu možeš raditi kod kuće, i za svaku imaš primjer/video/objašnjenje kako da je radiš .. hoćeš veću, evo recimo guzicu, nije problem : "ass exercises" @ youtube.com i to je to. Tako vrijedi i za fleksibilnost i ostale želje/vježbe ..

Btw. Nema onoga što ne možeš napraviti ako to iskreno želiš, i ako se dovoljno trudiš/radiš.

Post dobio aplauz od b0k1

Nisu prepone već odraz, ali je ista stvar.

Dok nisam bio u kondiciji, kad siđem u salu školsku u hlačama ne mogu ni tablu dohvatiti. I onda sam počeo sve češće se bavit košarkom, pucati kad god stignem, istrčavati teren, i sad jedva mogu, nezagrijan, dohvatiti obruč. U hlačama i košulji, pazi. A zagrijan hladno uhvatiti se gore. Ovo nikada nisam mogao, jer nisam tip igrača koji toliko skače i igra pod košem, ipak igram keca na terenu. xd Poenta je u kondiciji i u aktivnom bavljenju sportom, ili barem razgibavanju. I ne moraš se odricati računara, što ovaj iznad mene kaže. Ne toliko, barem.

Samo budi uporan u nečemu i ne odustaj - uspjet ćeš. Kao što sam ja bio uporan 2 mjeseca i sad sam u straašnoj kondiciji 

Sretno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.