Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

letci

309 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.03.2007. u 13:45

zanima me gdje u sarajevu ima ono da dijelis letke naravno za pare
Nisi valjda toliko rtd da neznaas nista raditi sem t0ga ?
pomozi babi da predje preko ulice i dobit ces marku eto danas baba imash na svakom mjestu lakse ti je to
odes u interex i pitas tamo reci ce ti oni sve i eto ga...aj sad mi daj bodove
bok1 je napisao/la:
Nisi valjda toliko rtd da neznaas nista raditi sem t0ga ?

aplauz.

odes recimo do wise , mercatora , welproa ili nekih sranja i fino ima kazes , zelim da radim , zaradim malo .. letke ocu po gradu da djelim ..
mozes da zatrazis da dijelis letke u merkatoru visi itd a mozes i da zatrazis u sa klubu internetu kad neka grupa gostuje pa da pitas koliko love da dijelim letke
SA club mozesh tamo da ides i da se raspitash jedan moj hawer je to radio u tom clubu i napustio ...
Dijelio sam ja za omegu danu ti paket imam u njemu 25 kila za njega dobijes 8km sto podjelis . ja sam dobio 6 paketa 3 bacio u kontener odma kad sam dobio ostalo podijelio sa dva sam paketom citav grad podmirio pa sam ostalo moro da bacam po kanalizacijama da gura po 50 pred vrata itd...
Kad sam sve podjelio nakon 5-6 sati uzeo sam jedan da i ja vidim sta sam citav dan dijelio...
Ako ima omega u tvom gradu oni bolje placaju pa se raspitaj tamo ...
$iLenTReLoaD je napisao/la:
moj adje radi ko zidar ,treba mu argat !

dnevnica cener

Cijela juzna i sjeverna tribina je ispratila mislioca velikim ovacijama !
ja sam obrto pare pred izbore za sve stranke lijepio jedan dan sda drugi dan preko sda lijepio sdp i tako jarane to su bili dobri dani ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.