Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban web hosting !

182 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.10.2012. u 19:44

Pozdrav,

Da odmah pređem na stvar , trebam od VAS da mi predložite nekoliko domaćih web hostinga koji su pouzdani i u neku ruku jeftini ! Volio bih da se na temu javi i po neko ko ima iskustva oko toga !

by the way , Ovo ne treba lično meni već jednom mom prijatelju , tako da ne pišite glupe postove , niti da spamate .

z
http://www.ion.ba ne žitra dalje 
stablehost.com

Ne isplati se kod nas u bosni. Nije vrijedno kada gledas i cijene i vjerovanja a vala i resursa koje dobijes.
Ne uzimaj ion.ba. Kod njih sam imao domen trebalo im je mjesec dana da odgovore na tiket u vezi transfera.
Uzmi cryptohost ili contrateam (iz Srbije, kod njih vec posjedujem web hosting i sve je ok)

/A i sto kaze Extornia, bolje ti je idi na soluciju na neki "strani" da uzmes, kvalitetniji su i pouzdaniji od domacih.
avalon.ba
ja hostam rastercore kod njih 
bonsniahost.com
Milos_Bih je napisao/la:
Ne uzimaj ion.ba. Kod njih sam imao domen trebalo im je mjesec dana da odgovore na tiket u vezi transfera.
Uzmi cryptohost ili contrateam (iz Srbije, kod njih vec posjedujem web hosting i sve je ok)

/A i sto kaze Extornia, bolje ti je idi na soluciju na neki "strani" da uzmes, kvalitetniji su i pouzdaniji od domacih.
Pa , ako se mene pita , i ja bih prije uzeo neke strane hostinge , ali ovo više treba mom prijatelju ... On je osobno tražio hostinge sa ovih naših prosotra !

Hvala svima na prijedlozima ! 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.