Upravo sam završio The Walking Dead epizodu 4. Da li postoje jos kakve igrice na ovaj fazon. Znaci Point and Click uz akcije kao The Walking Dead. Postoje li jos kakve igrice da ne trebaju toliku jaku konfiguraciju. Hvala
Diskusija
The walking dead slicne igrice.
159 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.10.2012. u 23:08
Heavy Rain extra igra a slicna je walking dead
PewDiePie 
Evo ti par igrica:
-Yesterday
-Fahrenheit
-Shenmue
-Jurassic Park: The Game
Valjda sam neku pogodio

Evo ti par igrica:
-Yesterday
-Fahrenheit
-Shenmue
-Jurassic Park: The Game
Valjda sam neku pogodio
BlueBulet je napisao/la:
Heavy Rain extra igra a slicna je walking dead
Vrh point-and-click igara su Nancy Drew igre. Vrhhh. Detektivska igra u kojoj ti, očigledno, rješavaš zločine... Postoje starija i novija izdanja, i ima ih metar. xd Meni se lično sviđaju više starija, imaju neki svoj "šmek", ali to je čisto stvar ukusa. :>
btw, TWD je strašna igra. I ja sam završio četvrtu epizodu, jedva čekam petu
A opet, i jedva NE ČEKAM, jer je to i posljednja....
Cloud je napisao/la:
Vrh point-and-click igara su Nancy Drew igre. Vrhhh. Detektivska igra u kojoj ti, očigledno, rješavaš zločine... Postoje starija i novija izdanja, i ima ih metar. xd Meni se lično sviđaju više starija, imaju neki svoj "šmek", ali to je čisto stvar ukusa. :>
loser152 je napisao/la:
Kad ga je ujeo onaj zombie. Umalo nisam poceo plakati....
Cloud je napisao/la:
Ja sam mislio da je sve ono sanjao, pošto znaš da je otišao spavat dok je još Clem tu bila... Nisam nikako mogao prihvatiti da ga je ujeo :< Al izvući će se on. Uvijek se izvuče!
helghastz95 je napisao/la:
Sad ste mi upropastili citavu epizodu. Vec nekoliko dana nema vremena da je pocnem igrati. Hvala :*
tj. ovo je posljednjih dvije minute, lol. Nismo ti ništa pokvarili, vjeruj mi. Nakon cijele epizode, ovo ti dođe teeeek na kraju i uvodi te u radnju sljedećeg dijela. :3
Cloud je napisao/la:
Ja sam mislio da je sve ono sanjao, pošto znaš da je otišao spavat dok je još Clem tu bila... Nisam nikako mogao prihvatiti da ga je ujeo :< Al izvući će se on. Uvijek se izvuče!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.