Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] Hey Baby

252 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.10.2012. u 22:53

Stream;http://www.youtube.com/watch?v=JdUZyo54Mh4&feature=plcp
MusicGramatik-while i was playin fair
Duzina videa-0:9 sec.

Pozz gejmersi.
Ovo je samo test za velocity,znate sta trebate,ocijenite,i recite sta da poboljsam jer sam ocito ne znam :D
Trebas jos sync popraviti !
I malo velocity uskladiti :)
paša ovo na videu je aim :SS

nije los video, ali ovo se moze jos poboljsati :)
R0bii je napisao/la:
paša ovo na videu je aim :SS

nije los video, ali ovo se moze jos poboljsati :)
Nije aim bola,ubrzao sam neke dijelove pa ti se cini :P
Hvala na savjetu MUKI :D
zika strašna

Post dobio šamar od b0k1

Nisi bas potrefio sync moram ti priznati. Ako vec radis u vegasu dodaj malo nekih efekata ili boje, bice ljepse svakako 
FORCEENN je napisao/la:
Nisi bas potrefio sync moram ti priznati. Ako vec radis u vegasu dodaj malo nekih efekata ili boje, bice ljepse svakako :)
Ma htjeo sam,ali ipak je to samo test,kuzis :P
ali hvala ;)
wutrinho je napisao/la:
Ma htjeo sam,ali ipak je to samo test,kuzis 
ali hvala 
Ma znam jarane, nisam ja neki hejter i to. Znam kako je kad tek pocinjes pa ti svi govore ne valja ti ovo, ono i smiju se. A oni ustvari gori od tebe. Samo se trudi i vjezbaj i rezultati ce biti. Sretno 
FORCEENN je napisao/la:
Ma znam jarane, nisam ja neki hejter i to. Znam kako je kad tek pocinjes pa ti svi govore ne valja ti ovo, ono i smiju se. A oni ustvari gori od tebe. Samo se trudi i vjezbaj i rezultati ce biti. Sretno :)
Hvala brate,puno mi to znaci ♥
Skroz loša muzika za sync, velocity koliko sam mogao vidjeti nisi koristio, nego si samo isjekao klip i produzio (ispravi me ako nije tako).

Imaš tutorijala za sync, čak i na našem jeziku.
Isto tako koristi pan/crop
HRNJAK1S je napisao/la:
Skroz loša muzika za sync, velocity koliko sam mogao vidjeti nisi koristio, nego si samo isjekao klip i produzio (ispravi me ako nije tako).

Imaš tutorijala za sync, čak i na našem jeziku.
Isto tako koristi pan/crop
ispravljam te za velocity :)
stavio sam na 80,cisto 'nako 9-)
jes da je 5 metaka 5 hedova al fazon je sto nekako izgleda koda su oni to namjerno da ga ne pogode u vuglas.....
FLOKIII je napisao/la:
jes da je 5 metaka 5 hedova al fazon je sto nekako izgleda koda su oni to namjerno da ga ne pogode u vuglas.....
braca skinuo ja sam ADH,samo test.
pohvale tebi na one gameplay-ove brate pisam se od smijeha svaki put kad gledam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.