Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Statistika - 2012

298 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.10.2012. u 18:39

Teemo 75 deaths per second all over the world. HAHAHHA
Najjakija igra .
Strasno, ali ja i dalje necu ni blizu LoL-u, ionako imam premalo vremena pa jos da i na LoL-u visim cijelo vrijeme :D
teemo najači, :D

igra jaka samo tako.
lol strašna igrica, u zadnje vrijeme se navuko drama
woooooow
To sam ja krenuo stavljati u vijest, pa mi nije htjelo poslati, pa sam stavio vijest o finalu. Ovo je odlično, 70 milijona aktivno igraju svaki dan. Sad se pitam, koliko li "Phreak" i ostala ekipa zarađuju na ovome?
Svidja mi se podatak u vezi teeme. Mada treba to uduplat haha
Dvije stvari. Prvo što je igra neuravnotežena nenormalno. Bruiseri uvijek uzimaju mečeve. Haman pa mid championi služe samo za cc i da ubiju carrya. Ništa više. Bukvalno. Ništa. Više. A, drugo, community je... ne znam kako da objasnim... odvratan. Sve su djeca, a naći jednog normalnog tipa koji zna engleski jezik se desi jednom u 150 mečeva.

Ukoliko vas nije briga za playerbase, a i ne planirate igrati igru duže od 5 mjeseci, slobodno zaigrajte. U protivnom samo ćete se bezveze nervirati. )
Igrica je osvojila svijet u jako kratkom roku a sta i jest zarazna je.
Cloud je napisao/la:
Dvije stvari. Prvo što je igra neuravnotežena nenormalno. Bruiseri uvijek uzimaju mečeve. Haman pa mid championi služe samo za cc i da ubiju carrya. Ništa više. Bukvalno. Ništa. Više. A, drugo, community je... ne znam kako da objasnim... odvratan. Sve su djeca, a naći jednog normalnog tipa koji zna engleski jezik se desi jednom u 150 mečeva.

Ukoliko vas nije briga za playerbase, a i ne planirate igrati igru duže od 5 mjeseci, slobodno zaigrajte. U protivnom samo ćete se bezveze nervirati. )
Zato imaš pojam drug/jaran/prijatelj sa kim ćeš biti na TSu i igrati zajedno u lejnu. Nema problema

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.