Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć oko XFIRE snimanja.

115 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.10.2012. u 16:02

Pozdrav svima,

Imam problem sa xfire snimanjem.Igram SA:MP na COA serveru i policajac sam..pa bih želio da snimam svako uhićenje itd..

Ovako xfire mi radi normalno samo nece nesto da mi se snima..idem u options>xfire ingame> namjestim bind neki nece promjenim bind opet nece.

Onda sam namjestio hocu reci instaliro pod Games tamo San Andras Multiplayer i išao OK.

Ma sve mi je dobro u options i normala ali kada udjem IG, nema nikakve funkcije ništa kada hocu da snimam ništa se ne pojavi..

Pomoć pls.
pokusaj monitor prikljucit na veš masinu i sve ce radit kako treba, tak ja rjesavam probleme
:*

Post dobio šamar od MAND4

Default bind ti je CTRL+V, i da bi se snimalo mora ti na status baru na xfireu pisati da igraš GTA:SA, tačnije trebaš u options postaviti pod games manuelno (ako ti već neće automatski) igru .
Da nam nisi rekao da igras na nekom tamo COA nebi ti mogli pomoci..

Jel ti ne mozes snimati ili ti xfire ne detektuje san andreas multiplayer ?

Jesi probao podesiti da ti ne snima bolji kvalitet vec onaj losiji ?
Brix je napisao/la:
Default bind ti je CTRL+V, i da bi se snimalo mora ti na status baru na xfireu pisati da igraš GTA:SA, tačnije trebaš u options postaviti pod games manuelno (ako ti već neće automatski) igru .
Stavio sam bind na CTRL+V i piše mi na status da igram GTA:SA i u optionsu sam probao i manuel i automatski, ali neće. :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.