Ehh da pitam ako ko ima stranicu kakvu dobru da ima download igara ratskihpi ali da je direct download a ne torrent,ili ako ima neku stranicu sa linkovima za rapidshare,megaupload i sl. znači da je direct download...
Diskusija
DOWNLOAD igara
1.180 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.03.2007. u 18:57
ima samo reci koje ti igre trebaju dacu ti ja linkove
a stanicu cu ti nemogu dati jer ima puno virusa i spywera...
sam napisi koje ti igre trebaju i ja cu dati linkove rapid ili megaupload...
a stanicu cu ti nemogu dati jer ima puno virusa i spywera...
sam napisi koje ti igre trebaju i ja cu dati linkove rapid ili megaupload...
ja sve igre, filmove nove skidam se freezone.... sminka za mjesece 20 giga skino
!
!
sqL!` je napisao/la:
Kako !
daj msn posalji mi porukom !
da mi objasnisss!
ja sve igre, filmove nove skidam se freezone.... sminka za mjesece 20 giga skino ! |
Kako !
daj msn posalji mi porukom !
da mi objasnisss!
@Xe0n
Ahh u tome je problem jer ja ne znam šta bih snimio,htio sam da pogledam neke starije igre što ne zauzimaju puno prostora,pošto sam slab s limitom,mislio sam snimit onu staru Sheep Dog n Wolf pa et ak ti nije prob pogledat
@ SqL!`
Ja s freezone snimam ono što postave
A ne postavljaju baš često nove igre :p
Imaš li možda link od "one druge freezone"?
@
$iLenTReLoaD
Ako imaš bihnet idi na njihovu stranicu imaš tamo uputstvo,ima više freezona,ja koristim onu s njihove stranice i onu putem GrabIt al se šuška da ima još jedna...
btw. FreeZona je extra stvar,ima more igara,filmova,serijala,muzike,...(nije reklama : P)
Ahh u tome je problem jer ja ne znam šta bih snimio,htio sam da pogledam neke starije igre što ne zauzimaju puno prostora,pošto sam slab s limitom,mislio sam snimit onu staru Sheep Dog n Wolf pa et ak ti nije prob pogledat

@ SqL!`
Ja s freezone snimam ono što postave

A ne postavljaju baš često nove igre :p
Imaš li možda link od "one druge freezone"?
@
$iLenTReLoaD
Ako imaš bihnet idi na njihovu stranicu imaš tamo uputstvo,ima više freezona,ja koristim onu s njihove stranice i onu putem GrabIt al se šuška da ima još jedna...
btw. FreeZona je extra stvar,ima more igara,filmova,serijala,muzike,...(nije reklama : P)
flame[seeker je napisao/la:
a moram li imati grabit ili samo tamo odem na stranicu "!!"
| @Xe0n Ahh u tome je problem jer ja ne znam šta bih snimio,htio sam da pogledam neke starije igre što ne zauzimaju puno prostora,pošto sam slab s limitom,mislio sam snimit onu staru Sheep Dog n Wolf pa et ak ti nije prob pogledat ![]() @ SqL!` Ja s freezone snimam ono što postave ![]() A ne postavljaju baš često nove igre :p Imaš li možda link od "one druge freezone"? @ $iLenTReLoaD Ako imaš bihnet idi na njihovu stranicu imaš tamo uputstvo,ima više freezona,ja koristim onu s njihove stranice i onu putem GrabIt al se šuška da ima još jedna... btw. FreeZona je extra stvar,ima more igara,filmova,serijala,muzike,...(nije reklama : P) |
a moram li imati grabit ili samo tamo odem na stranicu "!!"
Hmm ovako,step by step(pretpostavimo da imaš ADSL na bihnetu...)
Odeš prvo ovdje i instaliraš sebi ovo:
(ADSL komunikator)
http://www.bih.net.ba/247.html
(klikneš na to Download
)
Dok si još na "normalnom internetu" idi na ovu stranicu i snimi sebi sljedeće:
http://www.shemes.com/index.php?p=download
(GrabIt,služi za snimanje fajlova sa FTP-a(neka vrsta servera))
E sada više nemaš potrebe za "normalnim internetom",instaliraj ADSL komunikator,popuni podatke i imaš opcije da se prebaciš Internet i FreeZona.Prebaci se na FreeZonu.Da bi bio siguran da si na Freezoni probaj ići na stranicu npr. www.gamers.ba ,ako ne uspiješ to znači da si na free zoni ,ako uspiješ onda se nisi dobro konektovao.
Pretpostavimo da si na free zoni onda instaliraš grabit ako već nisi i napočetku kad ga pokreneš pitaće te da ukucaš nešto ti ukucaj
news.bih.net.ba
Za korištenje grabita drugi put,sa Freezonom zasad probaj ići na Bih.net.ba i odatle snimit par stvari ili ovdje na ovu stranicu:
ima dosta stvari na ovoj stranici,dobro za početak
ftp://ftp.bih.net.ba
Odeš prvo ovdje i instaliraš sebi ovo:
(ADSL komunikator)
http://www.bih.net.ba/247.html
(klikneš na to Download
)Dok si još na "normalnom internetu" idi na ovu stranicu i snimi sebi sljedeće:
http://www.shemes.com/index.php?p=download
(GrabIt,služi za snimanje fajlova sa FTP-a(neka vrsta servera))
E sada više nemaš potrebe za "normalnim internetom",instaliraj ADSL komunikator,popuni podatke i imaš opcije da se prebaciš Internet i FreeZona.Prebaci se na FreeZonu.Da bi bio siguran da si na Freezoni probaj ići na stranicu npr. www.gamers.ba ,ako ne uspiješ to znači da si na free zoni ,ako uspiješ onda se nisi dobro konektovao.
Pretpostavimo da si na free zoni onda instaliraš grabit ako već nisi i napočetku kad ga pokreneš pitaće te da ukucaš nešto ti ukucaj
news.bih.net.ba
Za korištenje grabita drugi put,sa Freezonom zasad probaj ići na Bih.net.ba i odatle snimit par stvari ili ovdje na ovu stranicu:
ima dosta stvari na ovoj stranici,dobro za početak
ftp://ftp.bih.net.ba
ja koristim flashget za skidanje sa freezone, a imaju nove igrice, ja skidam sad ovu test drive unlimited (prejak trailer pogledajte, ocam namjestas kameru U autu, ma sila, a zahtjeva ko karbon), uglavnom flashget jer vise file-ova skida u isto vrijeme
www.noitats.com
koja je najbolji site za download igara?
ja kad hocu da downloadam igru samo torrent i to je to ..
btw, Flat Rate mi je
btw, Flat Rate mi je
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.