Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Frags of the Week Episode 1

431 pregled · 13 odgovora · otvorena 10.10.2012. u 23:24

Dobro večer svima. 

Dobio sam upute od novog kolege u G.ba Mix-u moviemakera (swima) i vaša poruka prema njemu treba izgledati ovako (njegove riječi):

Dakle, ja ću još pojasniti:

1. Demo na kojem ste izdominirali (:D), ponovo gledate i nađete prejeben -3, -4 ili ace.
2. Rarujete demo, i u Wordu/notepadu/pastebin.com swimu napišete vrijeme situacije, MAPA, i šta ste uradili (-3,-4) i oružje.
3. Sve ovo kad prikupite šaljete swimu. Dok sve ovo ne ispunite vaši fragovi neće ući u TOP 5 fragova sedmica.

Frags of the Week epizode izbacivati će se svake dvije sedmice. Sada pamet u glavu i pokušajte izdominirati. 

SRETNO!
Sretno svima, a od swimenzija ne ocekujemo nista drugo nego strasan edit kao i uvijek 
Sve to fino stoji, ali evo jedan moj prijedlog. Ako može da se realizuje npr. neki sick mothafuckin jumpshot no scope ha hu, a da nije -345678, nego da je jedan kill, može li se to uploadovati između ostalog?
naravno da moze, sve vrste dobrih fragova dolaze u obzir npr neki brzi -3 po metak, airshots, wallbangs itd
ZES je napisao/la:
Sve to fino stoji, ali evo jedan moj prijedlog. Ako može da se realizuje npr. neki sick mothafuckin jumpshot no scope ha hu, a da nije -345678, nego da je jedan kill, može li se to uploadovati između ostalog?
Naravno da MOŽE! Wallbangs 
Valjda ne bude kao prošli put 

Sretno svima hoćel bit kakve nagrade za top frag  ?
zamolio bih vas jednu stvar, posto dobijam puno demoa i sad je meni prevelik posao da svaki demo pregledam i da odlucujem kojih 5 fragova ce uci u klip, ako vam nije mrsko da samo snimite fragscenu i upload na yt, znaci nije bitno jeli to hlae ili fraps samo da vidim o kakvom se fragu radi, jer kad bi ovako pregledao puno vremena bi mi oduzelo. Hvala
Svake 2 sedmice? Treba biti Top10.
KRY1337 je napisao/la:
Svake 2 sedmice? Treba biti Top10.
Slazem se sa tobom 
sretno svima,ovih dana cu se malo vise aktivirat pa ce biti nekih fragova od mene 

~ 1312 post 
GrosseDZOINT je napisao/la:
Prošlo po godine a muvia nema.
nema ni fragova 
Nikola je napisao/la:
nema ni fragova 
Garant nema ,od moje strane 2 su najmanje došla. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.