Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

The walking dead- Episode 4

144 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.10.2012. u 23:42

Igrao sam 3 djela ove episode i svidjela mi se jako jako puno. Cuo sam da ce episode 4 izaci sutra. Znaci da dzaba ne skacem od srece da li je ovo istina ili zna neko tacan izlazak igrice? Svugdje sam trazio
Izlaziii sutra istina je .

Pisao saam ja vijest o tome al je odbijenaa zbog losijeg prevodaa.

Ugl. izlazii, i izgledaa prejaka igricaa.

Sad cu malo history prelistat da nadjeem link o tome :D
Sve je moguce, ali ja nepolazem puno nade jer su sa proslim epizodama release date kasnili jer u screen fun magazinu je prije prve epizode najavljeno da ce svaki dio izaci krajem pjeseca, a ipak nije. + iako izadje ne nadaje se da ce odma biti na torrent-u.
R0bii je napisao/la:
Izlaziii sutra istina je .

Pisao saam ja vijest o tome al je odbijenaa zbog losijeg prevodaa.

Ugl. izlazii, i izgledaa prejaka igricaa.

Sad cu malo history prelistat da nadjeem link o tome 
Djeco, prestanite ovo raditi, niste Stephen Hawking.

Inače, da, izlazi, sviđa mi se priča dosad 
BannedOTF je napisao/la:
Djeco, prestanite ovo raditi, niste Stephen Hawking.

Inače, da, izlazi, sviđa mi se priča dosad :)
ne razumijem sta ti zelis da kazes ?
Da izlazi sutra, slobodno pocni skakati 
The Walking Dead epizode su dobre, ali ne igram vise jer me zivcira sto taman kad se ufuram zavrsi epizoda pa cekam da izadu svih 5 pa da svih 5 prodem odjednom. U meduvremenu cekam izlazak 3. sezone The Walking Dead serije ovog mjeseca, a u meduvremenu igram Dead Island - odlicna zombie survival igra u stilu The Walking Deada, klasicno ubijanje stapovima, nozevima, rukama i nogama ;) a svaka radnja trosi staminu tako da nemozete samo tako uletit u hordu zombija i klat sve oko sebe jer cete ostat bez stamine i umrijet nekoliko sekunda poslije :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.