Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Varanje - Azubu vs TSM

466 pregleda · 23 odgovora · otvorena 08.10.2012. u 20:54

Evo sad gledam po forumima, sajtovima i slično, ovi ćinezi varali  I to zbog katastrofalnog razmještaja sjedenja, okreneš glavu, vidiš mini-map protivnika. 

Kasnije je i uhvaćen 1 igrač Azubu-a kako daje čudne signale ili ti ga pingove, tačnije, o ovome govorim:

btw. Nisam ovo očekivao od mojih azijata, volio sam ih 
Ne pratim LoL, ali to je greska organizatora, to je jace od igraca, ako moze da prevari a nece.. Mislim sve je do organizatora i ne vidim razlog da se kazne.. :/
Evo odgovorit cu ti ja na to pitanje,kada se prenosi recimo CS match,onda se napravi delay od 5-10 minuta kako se ne bi desavale takve situacije,tako je i sa lolom i dotom 2.

A to zasto se monitor nalazi bas iza njihovih leda je zbog toga da bih se mogla vidjeti prethodna akcija ili fight (kako god zelis nazovi to).
WanNe_ba je napisao/la:
Evo odgovorit cu ti ja na to pitanje,kada se prenosi recimo CS match,onda se napravi delay od 5-10 minuta kako se ne bi desavale takve situacije,tako je i sa lolom i dotom 2.

A to zasto se monitor nalazi bas iza njihovih leda je zbog toga da bih se mogla vidjeti prethodna akcija ili fight (kako god zelis nazovi to).
Mislim da je bio live prenos, nije bilo delaya 
powenH je napisao/la:
Ma sve ja to znam, jednostavno, loša organizacija. 
Pa dobro, to im je prvi korak ka e-sportu. Ipak je LoL jos mlad u e-sportu za razliku od CS i ostalih. Uce na greskama sto je najbitnije, i valjda ce u buducnosti biti bolje . Prosle godine nagrada je bila samo 100k $ a sad 2 miliona, ipak napreduju u novcu 
Chakyash je napisao/la:
Pa dobro, to im je prvi korak ka e-sportu. Ipak je LoL jos mlad u e-sportu za razliku od CS i ostalih. Uce na greskama sto je najbitnije, i valjda ce u buducnosti biti bolje . Prosle godine nagrada je bila samo 100k $ a sad 2 miliona, ipak napreduju u novcu 
Čega ba 2 miliona, eksera ?

Post dobio šamar od b0k1

majaba je napisao/la:
2.000.000 $ . Prvo mjesto milijun dolara a ovo se dijeli na još 2 do 4 mjesta(ne da mi se provjeravati).
jesu i oni ali je i dyrus priznao da je i on gledao..

a sto se tice organizacije uzasna samo tako prvo problemi sa suncem ovo pa internet konkcija poor :(
majaba je napisao/la:
1 mjesto : 1.000.000$
2 : 250,000$
3-4 : 150,000$
5-8 : 75.000$
9-10 : 50.000$
11-12 : 25,000$
Ma pusti to, da je tsm non stop blejao u monitor opet bi ih ovi outplayali, nego kao sta Alex Ich reche; amerikanci su ovdje samo zbog showa a ne da pobjede ;)
Svako bi ovo iskoristio ne budite smiješni. Vi ne bi? Mnogo grešaka Riot Gamesa. 
simba je napisao/la:
Svako bi ovo iskoristio ne budite smiješni. Vi ne bi? Mnogo grešaka Riot Gamesa. 
E, to i ja mislim. Zašto ja ne bi na primjer pred 5k ljudi upalio wallhack na CS ako to neće niko saznati?  Tako je isto i sa LoL, zašto da ne varam ako znam da me neće otkriti/kazniti. 
simba je napisao/la:
pls nabroj mi još grešaka riota osim ove ? =)
Dovahkiin je napisao/la:
pls nabroj mi još grešaka riota osim ove ? =)
Koji je ovo put da se prekida turnir?
simba je napisao/la:
Koji je ovo put da se prekida turnir?
hahahahahahahha.

dobar si. 

znaš li koji je razlog prekidanja turnira ?
Dovahkiin je napisao/la:
hahahahahahahha.

dobar si. 

znaš li koji je razlog prekidanja turnira ?
Da znam i to nije do njih? Pa nije prvi put moj sine. 
simba je napisao/la:
Da znam i to nije do njih? Pa nije prvi put moj sine. 
Znači i prije na većim turnirima je dolazilo do takvih problema, poput konekcije i slično ? =)
Dovahkiin je napisao/la:
Znači i prije na većim turnirima je dolazilo do takvih problema, poput konekcije i slično ? =)
Ne, ali dešavali su se "manji" kiksevi. Zamisli da na utakmici finala svjetskog prvenstva nestane struje? Lolz
simba je napisao/la:
Ne, ali dešavali su se "manji" kiksevi. Zamisli da na utakmici finala svjetskog prvenstva nestane struje? Lolz
I objasni mi to kako je to "kiks" riota ? =)

Znači, nestane konekcije u tom području, te je to riotov kiks. Kako ? =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.