Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV - Redistributable problem

128 pregleda · 2 odgovora · otvorena 08.10.2012. u 20:44

Pretrazio sam ovaj podforum do 20. stranice i nisam uspio naci rijesenje za problem pa sam se odlucio otvoriti temu.

Pokusavam pokrenuti GTA IV na Win7 Ultimate x64, ali mi pri pokretanju dolazi error:
"SecuLauncher: failed to start application. [2000]".
Saznao sam da to ima veze sa Redistributable-om. Kada zelim instalirati Redistributable sa GTA IV DVD1 dolazi mi error:
"You must use Turn Windows features on or off in the Control Panel to install or configure Microsoft .NET Framework 3.0 x64."
To sam i napravio, iskljucio ga i restartirao PC. Opet isti error pa sam probao u Control Panelu izbrisati Redistributable. Imao sam 2008 x86 i x64 verzije i 2010 x86 i x64 verzije instalirane, sve sam ih izbrisao i probao instalirati Redistributable sa GTA IV DVD1, opet isti error. Instalirao sam 2010 x64 Redistributable sa Microsoftove stranice i ni sa njime nece raditi.
Neznam sta bi jos mogao isprobat (probao sam i pokretanje u kompatibilnosti s WinXP SP3, ni to ne pomaze).
Skini drugi crack.

kada mountaš fajlove imaš u jednom folderu, essentials programe net framework, directx etc. Instaliraj to, i nađi drugi crack, preporučujem razorov.
Elysium je napisao/la:
Skini drugi crack.

kada mountaš fajlove imaš u jednom folderu, essentials programe net framework, directx etc. Instaliraj to, i nađi drugi crack, preporučujem razorov.
Imam razorov crack. Prvo skinuo za v1.0.4 pa za v1.0 (koji pretpostavljam da i koristim). Crack radi, problem je taj sto nemogu instalirati redistributable, NET Framework je 4.0, a Direct X takoder najnoviji.
EDIT:
Tocan problem je da nemogu NET Framework 3.5 SP1 instalirat, koji je potreban za pokretanje GTA IV.
Pise da imam 3.5.1 pa neznam zasto nece pokrenut ako vec imam 3.5 instalirano.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.