Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

F1 2012

1.253 pregleda · 13 odgovora · otvorena 08.10.2012. u 15:15

pozdrwaiicc !!

Eh ovako upravo skidam ovu igricu pa ako ima ovdje neko da je igra trenutno cisto da mi kaze kakva je vrijedi li je skidati, imal bugova i moze li se online igrat 

btw:

Pozdrav za Simbu
Online možeš igrati ako kupiš original koji je oko joje na steamu.
Što se same igre tiće, samo ću ti reći da je odlična. Bugova ima, bug sa DRS-om (koji se rijetko desi ali se desi), te bug sa saved gameom, tj. nekada ne savea karijeru pa moraš opet voziti neke utrke.

Post dobio aplauz od DrawN

exampLe_ je napisao/la:
Online možeš igrati ako kupiš original koji je oko joje na steamu.
Što se same igre tiće, samo ću ti reći da je odlična. Bugova ima, bug sa DRS-om (koji se rijetko desi ali se desi), te bug sa saved gameom, tj. nekada ne savea karijeru pa moraš opet voziti neke utrke.
Ja ja , evo bas citam sa torenta koji sam skino pa dole komentari raja se bas zali na taj save game.Ali evo stavili su neki patch pa ne znam jel to popravi te bugove.Jesi probavo ti taj patch ? I jel karijera na nacin da odaberes vozaca i igras ili ti fol svog pravis pa tamo vamo
unreal je napisao/la:
Ja ja , evo bas citam sa torenta koji sam skino pa dole komentari raja se bas zali na taj save game.Ali evo stavili su neki patch pa ne znam jel to popravi te bugove.Jesi probavo ti taj patch ? I jel karijera na nacin da odaberes vozaca i igras ili ti fol svog pravis pa tamo vamo
Patch nisam probao, a u karijeri napraviš svog vozača i dobiješ par timova na početku (Force India, Toro Rosso, Caterham, HRT i Virgin) i kako postižeš rezultate dobijaš ponude od boljih timova.
exampLe_ je napisao/la:
Patch nisam probao, a u karijeri napraviš svog vozača i dobiješ par timova na početku (Force India, Toro Rosso, Caterham, HRT i Virgin) i kako postižeš rezultate dobijaš ponude od boljih timova.
e hvala ti za ove informacije evo skidam pa cemo vidjet  ali i ja mislim da je prejaka i po gameplayu i po komentarima
exampLe_ je napisao/la:
U prosloj Formuli (F11) bilo je da ako nemas volan prakticki nemoguce je bilo skretat bez onog help u zavojima,a opet sa help je bilo prelagano.Jesu napravili nesto po tom pitanju?:r
quattro_ je napisao/la:
U prosloj Formuli (F11) bilo je da ako nemas volan prakticki nemoguce je bilo skretat bez onog help u zavojima,a opet sa help je bilo prelagano.Jesu napravili nesto po tom pitanju?:r
Ako misliš na traction control system, sada također na off ne možeš skrenuti, a i na full zna baciti ako dodaš gas u pola krivine tako da ništa specijalno nisu napravili po tom pitanju.
quattro_ je napisao/la:
Nisu  i dalje motanje bez control sistem karina :D

a sto se tice formule nako uopce nije losa jedini prob je taj save bug.. zato cekam taj drugi patch na torrentu da mogu fixat 
Micron je napisao/la:
Nisu  i dalje motanje bez control sistem karina :D

a sto se tice formule nako uopce nije losa jedini prob je taj save bug.. zato cekam taj drugi patch na torrentu da mogu fixat 
Jel to znaci da ovaj prvi sto je izaso ne rijesava to (
Da istina bez controla je malo teze,ali vjerujte da se da i to nauciti,erviralo je i mene,ali sam to savladao :)
Burazeru,ajd posalji link igre na PP ili GB da skinem i ja 

Zanima me kakva je  Hvala ti !  Javicu utiske kad je malo proucim 
Vjeruj mi, očekivao sam više od ove igre.  Control sistem je očajan, također uočio sam par sitnih bugova, koji ne znače nešto, ali eto, ima ih 

Znači, džaba downloaduješ, dobra grafika = loš gameplay. 
Skini sebi F1 rFactor on se moze besplatno igrati preko neta a pritom je 16 puta realnija igra sto se tice ponasanja samog bolida...Osim toga na raznim sajtovima imas dodatke iste one kao sa Televizije pa ti sam ugodjaj bude mnogo mnogo bolji....
Upravo je skidam pa "bumo vidjeli" :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.