Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Youtube edit

173 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.10.2012. u 18:30

Eo dacu i ja bodova ko mi pomogne : Uploadujem video koji zauzima 200mb na yt i pise : upload succesfull , kad kliknem da otvorim taj klip pise ono : video is too long i onaj crveni kreten mi se pojavi sa vakom facom : / .

Eto ko pomogne dajem malo bodova.

p.s : thx destionation .

AKo ima neko acc na yt da mu ne treba nek mi se javi na pm.Dacu sve bodove . Naravno mora imati dosta subova da mi mogao ostvariti gorenavedeno.
Zhak je napisao/la:
Eo dacu i ja bodova ko mi pomogne : Uploadujem video koji zauzima 200mb na yt i pise : upload succesfull , kad kliknem da otvorim taj klip pise ono : video is too long i onaj crveni kreten mi se pojavi sa vakom facom : / .

AKo ima neko acc na yt da mu ne treba nek mi se javi na pm.Dacu sve bodove . Naravno mora imati dosta subova da mi mogao ostvariti gorenavedeno.
sto se tice toga meni je pisalo da moram imati odredjeni broj subscribera da bi mogao :)
Ovo ti je pravljeno 100% posebno nije nikakav plugin ni program ! vec ono u ae ili u vegasu
Zhak je napisao/la:

kumeee ne moras to radit mozes jednostavno dodat svoj broj ny yt i mos klipove kolko god duge stavljat...
After effects
VioleN je napisao/la:
After effects
hvala drug :)

ako moze aplauz momku da lockam :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.