Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Invictus Gaming EUNE Go4lol Stream

212 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.10.2012. u 17:06

Pozdrav gejmeri, ako vam je dosadno evo nesto i za vas. Invictus Gaming ucestvuje na svom prvom go4lol-u posle rekonstrukcije tima, stari smo svega nekoliko dana, ali osecamo kao da smo vec uhodani i spremni za nove izazove na balkanskoj kao i na evropskoj sceni.

Trenutno cekamo da igramo u trecoj rundi turnira go4lol EUNE. Nazalost zbog problema sa nestabilnom konekcijom, ja necu moci da igram ali ce biti adekvatna zamena na toj poziciji.

Stream link: http://www.twitch.tv/Itsjohnlol

Najbolje zelim, Invictus team.
promjenite ime tima jer vec postoji svjetski poznata Invictus lol ekipa
Goodluck , jesi ti ovaj CaoJaSamJebach ili ?
742 je napisao/la:
" Nazalost zbog problema sa nestabilnom konekcijom, ja necu moci da igram ali ce biti adekvatna zamena na toj poziciji. "
742 je napisao/la:
Ne, ja sam "Sinlessz". Ne mogu da igram ovu, konekcija.. Wireless, a puna mi kuca, svi koriste, lagace mi.. 
g0ran je napisao/la:
" Nazalost zbog problema sa nestabilnom konekcijom, ja necu moci da igram ali ce biti adekvatna zamena na toj poziciji. "
ah da xD, sretno ekipi anyway i što swimenzi reče, promjenite ime postoji već to ime u lol svijetu.
ko će to pratiti kad igra united protiv newcastlea i to vodi 2:0 

Post dobio šamar od Limmaa

Hvala.. Nismo ni znali za kineze kad smo se osnovali.. Nastojacemo da promenimo ime, trenutno ce biti ovo, dok ne smislimo nesto bolje 
Pa kolko znam ig lol je nastao od ig cs 1.6 tima  .. gl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.