Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Golden arrow

197 pregleda · 12 odgovora · otvorena 07.10.2012. u 16:32

Evo malo da razbijemo monotoniju na forumu.
Igracemo kako naslov kaze golden arrow, idete na practice i gadjate udaljenu metu 6x i onda kad vam pkaze skor uzmite ss.
Ko uspe da nabije 180 mozda bude i neka nagrada.

http://www.igre8.com/sportske-igre/strijelac-igre/golden-arrow-2.php

Evo imao sam i 174 al zaboravio uslikat.

@Ovaj ispod je su clanovima gamersa samo bodovi vaznie, je nemozete ni obicnu igru na forumu odigrati bez bodova. -_-

normalno da cu traziti bodove nisam bezze mozak trosio radi ovog debilizma :D
DestinatioN je napisao/la:
to je competition a ne practice 
Golden arrow druze 1/1 shot.  Pogodio trecu metu. 
Znaci ovo sam igrao na 3 foruma i niko nije trazio nagradu niti ista, nemozes ti nista na gamersu bez bodova, sve sama djecurlia.

Tema lock dzabe spamate.
RAZOR_7 je napisao/la:
Znaci ovo sam igrao na 3 foruma i niko nije trazio nagradu niti ista, nemozes ti nista na gamersu bez bodova, sve sama djecurlia.

Tema lock dzabe spamate.
Ja ne vidim razlog što ti tu sad se nešto buniš ? Sam si rekao u temi da ako bude preko 180, možda bude nagrada. Ako već stavljaš ovakve teme i ne planiraš davati nagrade, onda nemoj ni pisati da će biti nagrada. Samo staviš da je igra radi zabave, dogovoriš se samnom da svaki skor preko 300 dobija aplauz. Tako da si ti ovdje kriv, a ne ta "dječurlija" na forumu. 
DrawN je napisao/la:
Ja ne vidim razlog što ti tu sad se nešto buniš ? Sam si rekao u temi da ako bude preko 180, možda bude nagrada. Ako već stavljaš ovakve teme i ne planiraš davati nagrade, onda nemoj ni pisati da će biti nagrada. Samo staviš da je igra radi zabave, dogovoriš se samnom da svaki skor preko 300 dobija aplauz. Tako da si ti ovdje kriv, a ne ta "dječurlija" na forumu. :)
Ne bunim se ja za bodove, nego sto on nije ni probao igru nije stavio skor vec je odma napisao post "daj bodove",to je po meni bezobrazluk.

Ja sam stavio da dajem bodove ako neko nabije 180 sto je maksimum za practice, i samim time sam je mislio dati.

Edit:Onda ja napisem da se igra jedno oni igraju 10.
RAZOR_7 je napisao/la:
Ne bunim se ja za bodove, nego sto on nije ni probao igru nije stavio skor vec je odma napisao post "daj bodove",to je po meni bezobrazluk.

Ja sam stavio da dajem bodove ako neko nabije 180 sto je maksimum za practice, i samim time sam je mislio dati.

Edit:Onda ja napisem da se igra jedno oni igraju 10.
A vidiš da nisu pročitali temu, treba practice oni golder arrow igraju.

Eto jako blizu, možda iz 3 pokušaja. Vidjet ću da edit uradim kad bude 180. 
DrawN je napisao/la:
A vidiš da nisu pročitali temu, treba practice oni golder arrow igraju.

Eto jako blizu, možda iz 3 pokušaja. Vidjet ću da edit uradim kad bude 180. 
Evo 175 

Post dobio aplauz od DrawN

DrawN je napisao/la:
Nit vidim sat dole niti išta, otkud da znam da je tvoj? :)
-

izvolite :D

Edit by DrawN : Haj ne diraj više ništa. Ja stavim fino, ti pokvariš.

Post dobio aplauz od DrawN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.