Instalirom sam windovs 7 jucer i odmah me pocelo izbacivat iz cs 1.6 v 44 patch. Pise mi eror OpenGl i izbaci mi link ( http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3007 ) , instaliro sam nove drivere od graficke i opet isto neznam sta da radim pomagajete ljudi!!! .
Diskusija
U kanti
OpenGl
184 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.10.2012. u 00:51
1. - u controll panelu od graficke sve stavi na LOW
2. - poslije toga desni klik na computer -> properties -> advanced system settings -> advanced -> performance settings -> adjust for best performance (oznaci samo to sto ti pise skroz dole "use visual skins" da ti ne bi bila ona stara tema od windowsa)
3. - instaliraj gamebooster
2. - poslije toga desni klik na computer -> properties -> advanced system settings -> advanced -> performance settings -> adjust for best performance (oznaci samo to sto ti pise skroz dole "use visual skins" da ti ne bi bila ona stara tema od windowsa)
DestinatioN je napisao/la:
1. - u controll panelu od graficke sve stavi na LOW
veha je napisao/la:
kako da stavim na controll panelu sve na low nemogu da nadjem
.Koja graficka i koji OS
brick je napisao/la:
E onda nisi ni instalirao drivere
.
Koja graficka i koji OS ???
.Koja graficka i koji OS ???
Stavi u target options, poslije "" -gl
Milan_Tarot je napisao/la:
Stavi u target options, poslije "" -gl
veha je napisao/la:
ne razumjem
Milan_Tarot je napisao/la:
Desni klik na ikonicu, i pise ti target options. Ti na kraj toga dodaj -gl .
veha je napisao/la:
nemoze .
Post dobio šamar od b0k1
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.