Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 50 bodova

fps problem

265 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.10.2012. u 00:16

Dobro veče, ili jutro kako hoćete.. 

Imam jedan problem sa fpsom u cs-u.. Znači konstanto pada na serveru bez obzira bio to DM ili Mix. Prije nego sam digo novi sistem to se nikad nije dešavalo.. btw Drajveri su installirani 

Ko pomogne nagrada ovih 50 bodova+aplauz moda 
Pregrijavanje pc-a , kupi cooler i meni se isto dešavalo ako si steam probaj na non steam ako ti se bude isto dešavalo onda kupi cooler :D Vertical sync off!
Rješenje
Provjeri temperature, ako su povećane (CPU više od 40stepeni, GPU više od 60 stepeni) mijenjaj pastu na oboje. čisti kulere i cijelo kućište.
Btw. ako su temperature OK, probaj sa reinstaliranjem CSa, kao i podešavanjem drugih opcija u 3D SETTINGS. Obično je do tih postavki, same se poremete, valjda instalacijom drivera.

Post dobio aplauz od DZAVID

FritzzYYYY je napisao/la:
Provjeri temperature, ako su povećane (CPU više od 40stepeni, GPU više od 60 stepeni) mijenjaj pastu na oboje. čisti kulere i cijelo kućište.
Btw. ako su temperature OK, probaj sa reinstaliranjem CSa, kao i podešavanjem drugih opcija u 3D SETTINGS. Obično je do tih postavki, same se poremete, valjda instalacijom drivera.
http://pokit.org/get/?e2d55331cb701d40fb7d683c22439d5f.jpg jel ovo normala?
hejl je napisao/la:
CPU se pregrijava.
ingel.ba

Kupi AC MX4 ili MX2 pastu i zamjeni, i naravno prasinu ocisti.

http://ingel.ba/ingelshop/category.php?id_category=58

Post dobio aplauz od DZAVID

pogledaj jel ti fino ustekan RAM , malo ga trzni rukom :D slobodno... jer znalo se desavat 0.1 milimetar nije uso kako treba pa se nesto desava nez objasnit ugl to provjeri....
podesi komande u cs-u fps_max itd... (kako ti je bilo prije dizanja sistema)
ako ti graficka ima opciju "Vertical synce" pogledaj na netu...
tu opciju stavi na OFF

Jos jednom pogledaj driver za graficku svoju ako si siguran 100% da si skinuo pravi... rollback ga tj. vrati na prijasnji predzadnji update , jer je to kao sto je bilo u mom slucaju na fazon beta drivera pa nije radio bas kako treba...

hmmm ? :)
probaj ocistit komp unutra.. meni je pomoglo, isti taj problem imo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.