Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Par pitanja

224 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.10.2012. u 15:57

Da odmah napomenem (): ovo je sve 4fun tako da će mi i stvari koje tražim biti potrebne koje su namijenjene 4fun.

Naime, pokušao sam naći tutorijale na netu za crtanje anime charactera (ima, ali imaju oni napucani sa glowom ko idiotski semafori; meni trebaju obični tutorijali, klasika, gdje je objašnjen Pen Tool pathing, coloring i slično)

Zatim, bacio sam se u digitalizaciju crtanja (to je za mene više zajebancija da ubijem živce rly, al' eto) ali ne tražim nikakve brusheve za crtanje već brusheve za smudge. Ja jednostavno napravim neki shape i onda ga smudgeam po nekoj mojoj zamisli. (http://i45.tinypic.com/2v28775.jpg) as I said, 4fun.

Nemojte mi davati sajtove gdje imaju tutoriali/smudge brushevi, već mi dajte direktne njihove linkove da ne moram surofat po stranici i tražiti ^^

Unaprijed hvala.

sry za drugu temu danas, btw, nadam se da vas ne smaram
Digital art kazes ? najjbolje ti je uciti od patrick browna: http://www.youtube.com/watch?v=HtHCLWmPpLg&feature=plcp

lik radi za rockstar games.. uglavnom neradi pen toolom vec ono brushevima i ima tablet lik..

Hocete li tutorial za nesto ovakvo ? (logo radio za njemacku firmu - valjda neki moleri ,nemam pojma )
rason je napisao/la:

Hocete li tutorial za nesto ovakvo ? (logo radio za njemacku firmu - valjda neki moleri ,nemam pojma )
Da, tako nešto ^^
Searchaj po dA za cell shading tutove tu su ti i najbolje objasnjeni pen tool strokeovi i coloring, mada poslije nekoliko tutova sam skontas sve.

Za smudgeanje mogu ti, ako hoces, uploadovati neke brusheve sto ja koristim za crtanje sto ujedno koristim i smudgenje od odlicnog mixa boja do nekih hafifnih poteza koje mozes izvuci

I da, ako ti bude trebao neki tip za digitalne radove i realizam slobodno pucaj
EmchO je napisao/la:
Searchaj po dA za cell shading tutove tu su ti i najbolje objasnjeni pen tool strokeovi i coloring, mada poslije nekoliko tutova sam skontas sve.

Za smudgeanje mogu ti, ako hoces, uploadovati neke brusheve sto ja koristim za crtanje sto ujedno koristim i smudgenje od odlicnog mixa boja do nekih hafifnih poteza koje mozes izvuci

I da, ako ti bude trebao neki tip za digitalne radove i realizam slobodno pucaj
Ne mogu ja brate ništa "super ozbiljno" jer koristim miš i nemam tableta. Zato koristim smudge tool jer inače više volim "pošaranu" digitalizaciju pa mi je i lakše

Pogledaću ovo što si rekao za dA pa valjda nešto naučim
ty ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.