Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dijelovi sa 2g na 3g

152 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.10.2012. u 10:33

Dobro jutro.

Da li ima neko ko je kupovao iz Zenice do Sarajeva postom da mi kaze kolika je postarina.Telefon je u pitanju ?

- Da li su dijelovi od iphone 2g kompaktibilni i na 3g tipa wirles , kamera ,zvucnik ..

Hvala
Zasto ne posaljes po autobusu,stavis u kovertu i covjeku u dzep petaka i to je to a uz to za sat do sat i po ti je u Sarajevu autobus,dok bi postom za 3-4 dana dobio
VEYRON je napisao/la:
Zasto ne posaljes po autobusu,stavis u kovertu i covjeku u dzep petaka i to je to a uz to za sat do sat i po ti je u Sarajevu autobus,dok bi postom za 3-4 dana dobio
Ne saljem ja , ocu da kupim telefon od momka koji je iz Zenice.A to busem mi nije bas prakticno. Vise volim kad mi postar dodje
Zhak je napisao/la:
Ne saljem ja , ocu da kupim telefon od momka koji je iz Zenice.A to busem mi nije bas prakticno. Vise volim kad mi postar dodje
Onda cekaj nek ti postar dodje 3-4 dana a nekad i duze
A uz to autobusom ja saljem svaki dan robu po cijeloj Bosni
Pa sad ne znam tačno kolika je od Zenice al kad sam kupovao kompjuter preko pik-a dosao je postom iz Banja Luke i pošta je koštala 12 KM

Tebe ce izaci negdje do 7 km
Vec sam kupio , 5 km je postarina . Ajde neko oko ajfona da mi objasni hitno je .!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.