Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Uplatnica (uplata na visu)

166 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.09.2012. u 22:48

Pozdrav,
Interesuje me da li je moguće da mi neko uplati novac u pošti (banci) na karticu ako mu ja dan broj visa kartice (16 znakova) ili baš moram tražiti broj žiro računa.
Kako ja znam na uplatnicu se upisuje broj žiro računa ...

Post dobio aplauz od Limmaa

imam broj kartice i broj tekuceg racuna... i sad trebam da primim jednu uplatu preko uplatnice... sta mi je potrebno za to...
adza_tz je napisao/la:
imam broj kartice i broj tekuceg racuna... i sad trebam da primim jednu uplatu preko uplatnice... sta mi je potrebno za to...
Preko broja racuna ti se uplacuje (tekuceg,ziro) preko broja kartice se moze uplatiti ali ti niko iz banke nece prihvatiti tu transakciju.
na uplatnici se nalazi 16 a tekuci racun ima 11 znakova ??? da li je dovoljno da samo dam broj tekuceg racuna ili ?
adza_tz je napisao/la:
na uplatnici se nalazi 16 a tekuci racun ima 11 znakova da li je dovoljno da samo dam broj tekuceg racuna ili ?
Nazoves banku i pitas ih koji je moj transakcijski broj on ce ti traziti Ime i Prezime i zadnja 4 broja sa kartice kaze ti broj i to je to.Ne dajes niposto taj broj sa kartice !
Recimo da imaš Raiffeisen karticu.
Default-ni broj Raiffeisen kartice je: 1610000000000011.
To će pisati na broju primaoca na virmanu (nalogu, uplatnici).
Iznad primaoc (tvoje ime i prezime) stavljaš svoj broj partije. Uglavnom, na Raiffeisen, počinje sa 4255 ili 6764

Recimo da imaš Uni Credit karticu.
Default-ni broj Uni Credit kartice je: 3380000000000072.
Ostala procedura je ista.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.