Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

Partition magic

544 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.03.2007. u 21:55

Jao ocami,ko prije odgovori spasio me je punoooo :S:S::S: bad mi je veliki
Molio bi da mi neko objasni kako da prebacim sa D na C disk sa partition magicccccccccc
brzo :S::S:S:S:
nesto mi se update a ne staje mi MB :S

Moze i na msn pa cu ja reci...samo da je brzo
[email uklonjen]
:S:S::S
sry ja neznam

volio bih znati
100% pokuso si copy/paste(to znam)
a sada za ovo drugo :
               Rap_Kid je napisao/la:
sry ja neznam

volio bih znati
100% pokuso si copy/paste(to znam)
a sada za ovo drugo :

De ba ne peglaj me,nije mi do zajebancije
Vidis da pise program partition magic ? corav?
hmm... ne kontam, da prebacis sve sto imas na disku sa d na c ?
               zivio je napisao/la:
hmm... ne kontam, da prebacis sve sto imas na disku sa d na c ?

Ima program,mozes prebaciti sa C na D i na C sa D.GB or MB ( sta ti vec treba )
Ovo mi je dao xe0n,a njega nema.JEl ima neko crack za ovaj program da send na PM?
Nemoras odma sve prebacit.. Ako imas neke programe koji su dosta MB teski probaj ono copy/paste ako ne reinstal ih sa D pa na C prebaci jer nemoguce je da pomocu bilo kojeg programa prebacis sve filove sa D na C jer predpostavljam da ti je i on zauzet...
               smarkY je napisao/la:
Nemoras odma sve prebacit.. Ako imas neke programe koji su dosta MB teski probaj ono copy/paste ako ne reinstal ih sa D pa na C prebaci jer nemoguce je da pomocu bilo kojeg programa prebacis sve filove sa D na C jer predpostavljam da ti je i on zauzet...

AMA BA!!!!
Hocu da prebacim jedan dio MEMORIJE!!!!!!!!!!
Razumije te li ?:S
kod mene je partiton magic 8.0 tako da ako ti je druga verzija moguce su male razlike :

udjes u program--> sa lijeve strane ti je meni, tu nadjes copy a partiton ---> izbaci ti installation wizard.
tu ides :
izaberes disk gdje je particija koju kopiras ---> izaberes particiju --> izaberes disk gdje kopiras vec odabranu particiju ... next i to je to.

edit : imam samo full verziju instalaciju : 50mb
ne znam koliko ti je nove gen tvoj komp ali mi je partition magic dosao na kompu vec instal, mislim da u njega udes kada na jednu od particija uradis desni klik pa probaj naci... nista vise ne znam... na primarnu mislim C:
probaj uraditi system restore ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.