Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

CS 1.6 Pomoc help me.

160 pregleda · 15 odgovora · otvorena 29.09.2012. u 14:20

Ovako, imam problem sa cs , nece da mi ga otvori , probaj sam run ass administrator, probao sam reinstall, probao sam snimiti CS by pKN isto nece da otvori ! ne znam do cega je doslo mi je da se ubijem :S sve drugo hoce da otvori sve programe samo ni jedan cs nece, probo sam reinstall nekolko puta, probao sam pKN al ne radiiii. Help
rođak može slika neka da vidimo error

e. pročitaj pravila kad dižeš temu 

deseto pravilo : Svaka tema koja je napisana velikim slovima (caps lock), bez obzira da li se radi o naslovu ili sadržaju, će biti obrisana a pokretač teme kažnjen banom u dužini od 7 dana.
Ocigledno ti treba pomoc, napisi temu malim slovima j**o ga ti.
A sry sto sam capso :S iznerviralo me ovo vise :S , brate nema nikakav error, jednostavno kliknem da otvori nece, idem run ass administrator nece, ne izbaci nikakav error :S
Dobices BAN zbog caps locka 
a daj valjda mi admin oprosti :)
može se edit naslov ? xD

-Ajde pomagajte braco sestreee
pomogli bi mi tebi kad bi ti objasnio npr: kliknem na ikonicu CSa ugasi se kompjuter itd..

pojasni brate malo sta se desi kad probaš ući u CS
Pokvario ti se CS ... 

idi C>programfiles>valve> i nadji onaj hl.exe i probaj preko tog run , mozda ikona preko koje pokreces nema lokaciju ...koju treba pokrenuti ..
probaj promjeniti particiju na koju instal
ili skini onaj kgb i probaj ..
gametracker mi je :)

a za ovo hl.exe nece, isto opet :)

- Evo da pojasnim :O
Kliknem na ikonicu za CS, nista se ne desi znaci kao da nisam ni kliknuo i to je to ! nikakav error , ne gasi se komp, nista samo nece da otvori :)
A ima li cs-a u task manageru ... pise li da je pokrenut
AquA4m je napisao/la:
gametracker mi je :)

a za ovo hl.exe nece, isto opet :)

- Evo da pojasnim :O
Kliknem na ikonicu za CS, nista se ne desi znaci kao da nisam ni kliknuo i to je to ! nikakav error , ne gasi se komp, nista samo nece da otvori :)
Pa tako kazi!
Klikni na ikonicu Pa onda Enter!
Naglasio sam da sam ga reinstall 63141 puta i da sam probao i novi cs pKN ali necee
Ma nesta si carko pa si ga sjebo.Kada odes na Add or remove i izbrises kanter, onda odes u particiju gdje si ga instaliro i izbrises i odatle, jer ako ostavis u particiji to kao da nisi nista uradio sve ostaje isto.I koristi i ono Start - Search - all files and folders(ako je xp sistem, posto ne znam za ovaj windows 7 kako tacno ide) i tu kucaj cs 1.6
i ako ti sta nadje izbrisi to.
Ako si sve ovo probo i ko zna sta jos i pritom je ista situcija jedino ti preostaje da formatiras tu particiju na kojoj si instaliro cs 1.6

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.