Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Online browser based game - e-Sim

176 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.09.2012. u 18:57

e-Sim je relativno nova browser based online igrica koja trenutno broji 50 virtualnih zemalja. U njih spadaju i Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora...

°Pridruži se zajednici od 22,190 aktivnih igrača diljem svijeta
°Postani vojnik, vlasnik kompanije ili predsjednik svoje virtualne zemlje!
°Ekonomija je u potpunosti u rukama igrača
°Stvarna karta sa 39 država i 234 regije
°Natječi se za sabor ili za predsjednika države
°Učestvuj u ratovima kako osvajačkim tako i obrambenim
°Postani dio zajednice igrača iz svoje zemlje (Hrvatske, BiH, Srbije...)
°Trguj s proizvodima ili virtualnim novcem sa drugim igračima
°Sklapaj ugovore, posuđuj, davaj kredite drugim igračima
°Natječi se s drugim igračima i osvajaj pehare
°Zarađuj novce radom, borbom ili upravljanjem kompanijama
°Udruži se s prijateljima i sačinite vojnu postrojbu
°Postani urednik vlastitih novina

Otvoren je novi server (SECURA), postoji tek 30-tak dana što znači da se možete probiti u političkom, vojnom i ekonomskom segmentu igre...
I ja sam početnik, bio počeo igrati E-republik, ali shvatio sam da se neisplati, jer su igrači preveliki leveli (90+) dok se ja "guzam" pomalo level po level ispočetka.Tada me prijatelj nagovorio na e-Sim i igra je extra, pa ju zato dijelim sa vama.
Registrirati se možete na sljedećem linku (klik na sliku ispod), to je referal link kojim cete dobiti bonus golde na 7. levelu... Pridružite se i pomozite svojoj državi!

Evo rego se samo nisam preko ref linka 8-) igrica tak tak ... 
Micron je napisao/la:
Evo rego se samo nisam preko ref linka 9-) igrica tak tak ... :P
Stavih ref samo zbog toga sto dobijete i vi i ja bonus, tako da sad nije vazno regao se ili ne :) , uglavnom samo sam htio pokazati ovu igru koja je fantasticna, inace sam igrao samo Ikariam (igram ga jos, jedan od boljih na .ba gami pogotovo na delti top10), na ikariamu sam vec 5 godina pa mi doslo da zaigram neku novu igru, cuo za erepublik, ali kad sam ja poceo bio 1700 i neki dan, likovi vecina preko levela 40, glupo mi pocinjat ponovo, tada mi lik rekao za e-Sim, koji je jako slican erepubliku i odmah mi se svidio, tako da bih volio da sto vise igraca igra ovu igru koja je jako lagana za naucit (Ikariam je postao malo prekompliciran za nove igrace, pogotovo od ove godine, ubacivanjem veceg ratnog polja, novih brodova i slicno)...tako da bih e-sim preporucio svima a usto je jako zanimljiva igra.
HeadBurn3r je napisao/la:
Stavih ref samo zbog toga sto dobijete i vi i ja bonus, tako da sad nije vazno regao se ili ne  , uglavnom samo sam htio pokazati ovu igru koja je fantasticna, inace sam igrao samo Ikariam (igram ga jos, jedan od boljih na .ba gami pogotovo na delti top10), na ikariamu sam vec 5 godina pa mi doslo da zaigram neku novu igru, cuo za erepublik, ali kad sam ja poceo bio 1700 i neki dan, likovi vecina preko levela 40, glupo mi pocinjat ponovo, tada mi lik rekao za e-Sim, koji je jako slican erepubliku i odmah mi se svidio, tako da bih volio da sto vise igraca igra ovu igru koja je jako lagana za naucit (Ikariam je postao malo prekompliciran za nove igrace, pogotovo od ove godine, ubacivanjem veceg ratnog polja, novih brodova i slicno)...tako da bih e-sim preporucio svima a usto je jako zanimljiva igra.
obična kopija eRepublika ...
Po meni, ne valja kad se kopiraju igre istog zanra jer se igraci razliju po jednoj i po drugoj igri i niti jedna nema kvalitetnu bazu igraca tako da obje brzo izumru.
iskreno igrica je preee jednostavna :/ i fazon je erepublika i erepublik je epic faill , ugl esim nece trajati max 5do6god...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.