Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Horor 13

245 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.09.2012. u 17:26

Pozdrav. Je li iko ikad ovo probao? Čuo sam da su mnoge stvari istinite vezano za ovo?

http://www.13horror.com

Šta vi mislite? Neko probao ikad?
j**o me svak ako ja ovo kontam išta , samo nešta bali
mFd je napisao/la:
j**o me svak ako ja ovo kontam išta , samo nešta bali
click here to begin

cekam da skupim snage pa cu klinut ..
NIXONSTYLE je napisao/la:
click here to begin :D

cekam da skupim snage pa cu klinut ..
Dont bother, pay to play je :r
Ma nije ništa nego tu je taj tip koji je autor 2 knjige "The Magic" i "The Dare" knjige i to je njegov site. Neki kažu koji su čitali "The Magic" jer je čitaš sam, a "The Dare" moraš sa još najmanje jednim prijateljem da radiš. I to je navodno neki ritual tipa, ugasiš svjetlo potpuni mrak, zatvoriš vrata ali ih nemoj zaključavati i kreneš ovo da čitaš. I kao udje ti demon ili jednostavno te začara napravi iluziju da ti povjeruješ i tako ti se neke strašne stvari dešavaju. Većina (i par mojih prijatelja) probali ovo The Magic i kažu da se svašta dešava. Pa čisto iz razonode se pitam da li je iko na forumu ovo probao?
SAJDER je napisao/la:
Ma nije ništa nego tu je taj tip koji je autor 2 knjige "The Magic" i "The Dare" knjige i to je njegov site. Neki kažu koji su čitali "The Magic" jer je čitaš sam, a "The Dare" moraš sa još najmanje jednim prijateljem da radiš. I to je navodno neki ritual tipa, ugasiš svjetlo potpuni mrak, zatvoriš vrata ali ih nemoj zaključavati i kreneš ovo da čitaš. I kao udje ti demon ili jednostavno te začara napravi iluziju da ti povjeruješ i tako ti se neke strašne stvari dešavaju. Većina (i par mojih prijatelja) probali ovo The Magic i kažu da se svašta dešava. Pa čisto iz razonode se pitam da li je iko na forumu ovo probao?
Izvini buraz al' kako ćeš čitati u mraku ?
emir90 je napisao/la:
Malo svjetla, trunku ne da upališ skroz, svjetiljkom bar?
emir90 je napisao/la:
Pa u mraku lol?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.