Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PES 2013 [ pitanje ]

183 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.09.2012. u 22:49

Igram ML sa Tottenhamom i više puta sam pokušao dovesti igrače(Varela,Eriksen,Neymar,Farfan..) , nisam mogao , svaki put mi piše da je neuspješno , vjerovatno postoji nešto što moram ispuniti , da bi imao veće šanse da mi pojedini igrači koje hoću dođu u klub kada ih pokušam kupiti.

Hvala. :D
Znam da je na PES2012 bila ona opcija u shopu sto se kupi, i onda pri kreiranju ML imas tamo da odaberes da imas vece sanse za dovodjenje igraca...Ne znam kakva je situacija sada na PES2013, cini mi se da toga nema 
amAr_r je napisao/la:
Da nisu paree ???
 :r

eldin : mislim da nema :/
Dovedi skauta 5 milki

Zavrsi jednu sez.. a da si medju prva 3 ..

Probaj kup osvojit ... itd 

Ugl sto vise uspjeha imas bolji ces igrace moci dovest ... 8-)

Mada kad imas skauta od 5 mil trebao bi dovest te igrace np ....
Samo mu zaprijetiš da ćeš mu dijecu i ženu ubiti , odmah prelazi . Vjeruj mi , testirano

Post dobio šamar od b0k1

U Settingsima imas Transfer rate opciju:

Low - pretesko dovesti igraca
Normal
High - najlakse dovesti igraca, postoji veca sansa da ce pristati

:)
_domaci_rap_ je napisao/la:
U Settingsima imas Transfer rate opciju:

Low - pretesko dovesti igraca
Normal
High - najlakse dovesti igraca, postoji veca sansa da ce pristati

:)
Ne.
To ti se odnosi na kolicinu transfera, tj. aktivnost AI timova tokom transfer perioda.

Low - skoro ni malo transfera
Normal - sama rijec govori
High - timovi su jako aktivni tokom transfer perioda

@yain
Imas postotak zainteresovanosti kada gledas igraca i scout report. Posalji scouta da ga par puta proskautira i dodje ti izvjestaj. Ako postotak sanse ostane isti (npr 2%), moraces pokusat sljedece sezone kada nesto osvojis sa klubom. Vjerovatno igrac smatra da klub ne zadovoljava njegove potrebe pa je njegova zainteresovanost stoga mala. Kako ti igras bolje tako ce i njegova zainteresovanost prema tvom klubu rasti, i na kraju ce pristat doci.

Idi u Negotiations - List of possible targets (to su igraci koji imaju oko 90-99 % zainteresovanosti za dolazak i napocetku igre ih je najlakse dovesti)

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.