Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Procesor od 150 km

241 pregled · 13 odgovora · otvorena 26.09.2012. u 13:44

Pozdrav svima ovako moj drug želi da kupi procesor od 150 km a da je dobar imate kakve prijedloge u Sarajevu znači gdje ima kakva dobra radnja da za ovoliko para može kupit dobar procesor :D

Zamolio bi jednog od moderatora ako može aplauz ko pomogne

treba mi tačna adresa

znači treba mi nov procesor da ne citram bezveze zbog toga
Koja matična koji soccet , ništa ne možemo bez toga , plus jel nov ili polovan 
Za te pare najbolji procesor koji možeš dobiti je Intel Quad Core Q6600, na piku ima dosta raje iz Sarajeva da prodaje ali je socket 775 pa ako ti odgovara pokušaj naći jedan 
jebote ko da moze bilo koji procesor kupit

pa koja je maticna ploca pa onda ti tek mozemo reci 
mersimthebody je napisao/la:
jebote ko da moze bilo koji procesor kupit

pa koja je maticna ploca pa onda ti tek mozemo reci :r
ova je kod mog druga

intel pentijum 4 3.0
nista nek ne baca pare sranje mu je maticna
Ako sada ima 3.0 Pentium 4 , može samo ubacit neki dual-ac iz prahistorije jer je 775 soccet odavno penzionisan.
Nek proba sa bilo kojim dualcem iz E serije ako ga nađe uopšte novog jer ja kako vidim u Imtec-u nema ni jedan procesor sa 775 soccetom.
Agent47 je napisao/la:
Ako sada ima 3.0 Pentium 4 , može samo ubacit neki dual-ac iz prahistorije jer je 775 soccet odavno penzionisan.
Nek proba sa bilo kojim dualcem iz E serije ako ga nađe uopšte novog jer ja kako vidim u Imtec-u nema ni jedan procesor sa 775 soccetom.
Znaš možda koji je najači procesor sa 775 socet
i ja sam htio da promjenim procesor imam isti komp taj 3.0ghz ali kazu da kad ubacim dual core da nista nece bit bolje xD
AssKicker je napisao/la:
Znaš možda koji je najači procesor sa 775 socet
Mozda je drugu cak 478 socket Pentium 4 koji ne vrijedi nikako nadogradjivati, 775 i nekako...
Najjaci procesor sa 775 socketom je nemoguce naci u inostranstvu a kamoli kod nas i cijena bi bila previsoka.
Koja je tebi ploča brate?
Znam da je 775 socket ploča, ali to ne znači da možeš ići na jače cpu tek tako, ako ti je low end intelova, hp, dellova ploča, pozdravi se sa upgradeom cpu.

Skupi još 100 maraka i kupiš i matičnu, i cpu, i ram.

Ovako se ne isplati davati 150maraka.

Post dobio aplauz od Soviet

Soviet je napisao/la:
Mozda je drugu cak 478 socket Pentium 4 koji ne vrijedi nikako nadogradjivati, 775 i nekako...
Najjaci procesor sa 775 socketom je nemoguce naci u inostranstvu a kamoli kod nas i cijena bi bila previsoka.
Isplatili mi se uzimat kupovat jaci poprocesor ovo mu je sada kaže 9600 gt 2 gige rama
AssKicker je napisao/la:
Isplatili mi se uzimat kupovat jaci poprocesor ovo mu je sada kaže 9600 gt 2 gige rama
Da sam na njegovom mjestu ne bih nista nadogradjivao nego bih skupio jos 100KM kao sto rece neko iznad i kupio plocu procesor i ram..

Post dobio aplauz od skile

Soviet je napisao/la:
Da sam na njegovom mjestu ne bih nista nadogradjivao nego bih skupio jos 100KM kao sto rece neko iznad i kupio plocu procesor i ram..
ok thx puno ste mi pomogli pogotovi ti ide lock tema

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.