Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tuzla 2 Fast 2 Furious

167 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.09.2012. u 23:01

Skoro sam preselio u stan u Tuzli i sad zivim blizu Mercator Centra odnosno Filozofskog Fakulteta, i evo svake noci ista situacija, ljudi voze motore 200-300 na sat navece od 7 pa skoro sve do ponoci i svakih pola sata - sat policija ih pokusava uhvatiti, stan mi je nekih 50-ak metara od raskrsnice i bas je furka gledat :D, e sad ne kontam jel ovo ovako stalno i jel mozda nekad bude neko i gleda to sve? I zasto navece nema nikoga na ulicama, mislim i na ljude i na vozila?
Ma brate to ja poslao ljude da te furaju 

Post dobio šamar od b0k1

Ma druze Tuzla umre navecer, od 23h pa nadalje je pusto. To za auta i motore bude skoro svaku noc nista se ne sekiraj.

Sto se tice policije desi se, ali skroz rijetko da nekog ganjaju mozda znam da je jednom nesto ko bilo. Uglavnom Tuzla je poprilicno siguran grad i sve je uredu dok si sa Tuzlacima, a ne seljacima koji su vec uveliko "okupirali" Tuzlu.
__GaMeR__ je napisao/la:
Ma druze Tuzla umre navecer, od 23h pa nadalje je pusto. To za auta i motore bude skoro svaku noc nista se ne sekiraj.

Sto se tice policije desi se, ali skroz rijetko da nekog ganjaju mozda znam da je jednom nesto ko bilo. Uglavnom Tuzla je poprilicno siguran grad i sve je uredu dok si sa Tuzlacima, a ne seljacima koji su vec uveliko "okupirali" Tuzlu.
Ja neki dan bio u Tuzli oko pola 9 u centru gdje je kapija i fontana nema 10 ljudi h3h3
Odavno je poznato da tom relacijom tj. od Doma penzionera do Elektrodistribucije se trkaju, turiraju i sl. Ja sam sa drugog dijela grada pa ne znam bas kako funkcionise tu sa policijom, da li im smije nesto i da li ih ganja, ali mogu ti reci da si se zajebo sa lokacijom.

Dalje, poslije 23h slabo koga ima u gradu. Vecinom su to stariji u kaficima i kafanama. Dakle, grad i nema bas "vau" nocni zivot. Poslije 23h max 00h je vec pusto i rijetko ko se i krece i sve. Jednostavno, takav je nacin zivota i ev' za ovih skoro 20 godina u Tuzli nikad se nisam zapitao zasto je to tako.

I meni je licno, vikendom kada se izlazi 3-4h sa drustvom dovoljno tj. od 20-21 do 00-01. Ako vec planiras se provoditi vikendom imas Vivu u Hotelu koja radi do 3 ili 4 ili da ides u diskoteke izvan grada.

Et' ako imas jos pitanja, na raspolaganju sam ti 

Post dobio aplauz od KillaOR

Hvala svima na odgovorima, postavio sam temu cisto iz radoznalosti, jer je isto svake noci pa kontam da vidim u cemu je fora.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.