Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stan u Doboju - centar

248 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.09.2012. u 22:25

Zna li neko gdje se može naći u centru Doboja kakav stan za više osoba, da ima grijanje, kablovska, i internet?

I cijene naravno, ako ima ko kakve informacije, dobro će mi doći.

Ili negdje gdje primaju podstanare itd.
Mozes u zgradi pored zanatskog naci dvosoban stan za 200-250 KM + rezije, luksuzno opremljen
dam1r je napisao/la:
Mozes u zgradi pored zanatskog naci dvosoban stan za 200-250 KM + rezije, luksuzno opremljen
Ma trebalo bi mi nešto blizu centra pošto će bit skoro svaki dan tegljačenja opreme i to

evo baš sad pričam s momkom jednim živi tu od centra 200 metara pa da vidim da neće šta uvarisat
Seksanna je napisao/la:
Ma trebalo bi mi nešto blizu centra pošto će bit skoro svaki dan tegljačenja opreme i to

evo baš sad pričam s momkom jednim živi tu od centra 200 metara pa da vidim da neće šta uvarisat
ovo ti dodje 5 min od opstine
A vecinom se tu negdje krecu dvosobni stanovi, oni koji su opremljeni poprilicno dobri
dam1r je napisao/la:
ovo ti dodje 5 min od opstine
A vecinom se tu negdje krecu dvosobni stanovi, oni koji su opremljeni poprilicno dobri
ma jarane ne treba niakav luksuz samo nek ima 3 kreveta pisaonica i da gazde nisu stoka

posto smo krmci jbg

@ lav:

oces rec da je zepce grad jel xD ?

daleko je to od grada hahah
Ma druze Doboj ti nije toliko velik sve ti je tu blizu i zanatski i u centru i tu i tamo mozes od pjeskova (jedan kraj grada) do srednjoskolskog(drugi kraj grada) doci za 15 minuta hoda
Tako da samo nemoj negdje uzeti na usori a gdje god nadjes Cik Cak,Cjupriska,Zanatski to ti je sve od pet do 10 minuta od centra
ItAchi je napisao/la:
Ma druze Doboj ti nije toliko velik sve ti je tu blizu i zanatski i u centru i tu i tamo mozes od pjeskova (jedan kraj grada) do srednjoskolskog(drugi kraj grada) doci za 15 minuta hoda
Tako da samo nemoj negdje uzeti na usori a gdje god nadjes Cik Cak,Cjupriska,Zanatski to ti je sve od pet do 10 minuta od centra
Može sve, samo nemoj ćuprijska.

Najbolje ti je na pijeskovima
skaylen je napisao/la:
Može sve, samo nemoj ćuprijska.

Najbolje ti je na pijeskovima
haha i ja sam iz pjeskova sto se tice ekipe najbolje mu je na pjeskovima

al kontam gjde mu je blize

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.