mersimthebody je napisao/la:
ne treba ti ni jedno od toga sve je to precjenjeno
za dobar napredak samo Whey ti treba i et dextroza ili suho grozdje
i jos kreatin monohidrat neki od 25KM ako hoces i to je to
ne bacaj pare u ostala sranja
Ne zezaj, ne mora znacit, nekom samo kreatin reaguje, prima se ko meci na 100fps, a nekom djaba , i whey i kreatin itd ... btw svakom treba za trening ovakakv suplement , i to se ne moze poredit sa kretinom, wheyom itd ..isto patike i sorc da poredis
slobodno ti uzmi kume No Xplod, vjeruj mi svedno ti je koja bilo od ta dva , dat ce ti kick, pump strasan, mada zamolio bih te ako vec hoces preworkout sup, ako imas priliku molim te kupi "V-MAX PUMP" od PhD , znaci ja sam probao no xplod, i bruk udrugih, ali ovo sto sam sa ovim dozivio znaci orgazam koji traje , buraz utrnes sav i to bukvalno peče drama, ne ko kod ovih ostalih da pecka, snage bruku, toliko da sam se prepado da ce mi od pumpa koji mi da puknut kapilar, il misic nedo bog, pa se nisam forsiro puno iako imas snage .. znaci ako mozes to uzet slobodno uzmi, ja sam platio oko 110KM kutija 800 grama, dovoljna za 40 servinga , to ti je za skoro 2 mjeseca, plus ako ti bude puno 2 mjerice ko što je meni bilo , mozes uzimat po jednu i traje ti bruku !!!!