Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google Chrome Crash

119 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.09.2012. u 11:22

ćao momcovi

Prijatelj i ja imamo isti problem sa google chrome-om. Samo se odjednom crasha tab. Pojavi se onaj plavi čikac sa prekriženim očima (:D) i onda moraš kliknut "Ponovo učitaj" da bi se ponovo vratilo.

Drugi problem (samo kod prijatelja) je blue screen. Pokušavao je sve sa googla, ali ne ide.

SS bluescreena:

- Flash player updateovan
- Očišćeno sa ccleanerom

Ko pomogne ima premium od mene

Hvala!
za google chrome ne znam. A za blue screen nema drugog rjesenja nego da obara sistem.
Brate dzabe ces obarati sistem jer se i meni ovo desavalo i obaro sam sistem i nista opet se pojavi :P
Za google Ocisti Ccleanerom ... Ocisti racunar i to je to a za blue nema druge system da se rusi jedino. ..  toliko od mene

Post dobio šamar od KRYSTAL

Pocni koristit Mozzilu Firefox ako ti ne uspije nista od gore navedenog.Ja sam presao sa MF na Chrome jer mi je upravo MF štekala i jebiga.
Ovo crashanje, hmm.. Da li crasha ista stranica ili različita, malo to objasni kad se dešava i sl. 

A BSOD obično se pojavljjuje kada instaliraš novi program/komad harware-a koji recimo ne odgovara tvom PCu ili mu fale driveri..Probaj preko ovoga identifikovati.. kazu da se moze 

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
KRYSTAL je napisao/la:
Ovo crashanje, hmm.. Da li crasha ista stranica ili različita, malo to objasni kad se dešava i sl. 

A BSOD obično se pojavljjuje kada instaliraš novi program/komad harware-a koji recimo ne odgovara tvom PCu ili mu fale driveri..Probaj preko ovoga identifikovati.. kazu da se moze 

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
Najviše facebook kad si na nekom drugom tabu, a često i yt zna past.

A sto se tice, BSODa - vidjet ću sa njim 
DZAVID je napisao/la:
Najviše facebook kad si na nekom drugom tabu, a često i yt zna past.

A sto se tice, BSODa - vidjet ću sa njim 
Chrome je sranje ,zacas se stvari crashaju. Koristi mozzilu, chrome je za pedere 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.